SG.hu

Már internet- és telefonszolgáltatást is kínál a UPC Direct

A UPC Direct november 2-ától 3play szolgáltatás-csomagokat vezet be, melyben a műholdas televízió mellett már vezetékes internet- és telefonszolgáltatást is kínál egy csomagban, országszerte.

A vállalat közleménye szerint az új csomagajánlatokkal most azok is élvezhetik a kedvezményesen összecsomagolt szolgáltatások előnyeit, akiknek eddig erre csak kevésbé előnyös formában volt lehetőségük. Az új csomagok a műholdas televízió mellett ugyanis szélessávú internetet, otthoni Wi-Fi elérést, valamint vezetékes telefonszolgáltatást is tartalmaznak, mindezt pedig egy szolgáltatótól, egy számlán, egy éves hűségszerződéssel kínálja a UPC Direct.

Az újonnan bevezetett szolgáltatásokat társszolgáltatók bevonásával, dedikált hálózaton keresztül biztosítja a UPC Direct, mely lépéssel hagyományos televízió-szolgáltatóból teljes körű, immár hármas termékkört kínáló szolgáltatóvá lép elő. A három új - korlátlan adatforgalmú szélessávú internetet, otthoni Wi-Fi kapcsolatot, és vezetékes telefont tartalmazó - Combo alapcsomag egy éves hűségnyilatkozat mellett válik elérhetővé. Az előfizetők csak akkor fizetnek a telefonszolgáltatásért, amikor használják, valamint igényeik szerint díjmentes hívásirányokat tartalmazó telefonos szolgáltatáscsomagokra is előfizethetnek.

További részletek a csomagokról november 2-ától, az új szolgáltatások országos bevezetésével egy időben válnak elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!