MTI

Az interneten is kitölthetővé vált a nemzeti konzultációs kérdőív

A kormány mától az interneten is lehetővé tette a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló nemzeti konzultációs kérdőív megválaszolását. De akkor miért költöttek a postázásukra több száz millió forintot?

Kovács Zoltán kormányszóvivő elmondta, az internetes konzultáció lehetőségét azért tették lehetővé, hogy azok is elmondhassák véleményüket, akiknek a papíralapú válaszadás nehézséget jelent. A nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon az állampolgárok e-mail címük, nevük és életkoruk megadása után kezdhetik meg a konzultációt - közölte, hozzátéve, az adatok megadása kizárólag azért szükséges, hogy megakadályozzák, egy ember többször is megválaszolja a kérdéseket. Mindez persze nem akadályozza meg, hogy egy ember így akár kétszer is véleményt nyilváníthatsson.

A kormányszóvivő kérdésekre válaszolva szólt arról is, az utolsó konzultációs íveket a jövő héten kézbesítik az ország néhány területén. Eddig 200 ezer kitöltött kérdéssort kaptak vissza. "Arányait tekintve rendben vagyunk" - mondta arra a kérdésre, hogy ez milyen visszaküldési arányt jelent a korábbi konzultációkhoz képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!