Berta Sándor

AMD-s Windows 8 tábla az MSI-től

Az AMD azt remélte, hogy a tavasszal kiszállított Temash APU sikeres lehet a tábla PC-k piacán, azonban a gyártók eddig nem igazán kapkodtak az új chipért. Az MSI most bejelentette a modelljét.

Az MSI W20 3M típusú készüléket ugyan már az idei Computex kiállításon bemutatta a tajvani vállalat, de csak most dobta piacra. Eric Kuo, az MSI Notebook globális értékesítésekért és marketingért felelős alelnöke azt mondta, hogy a W20 3M-et kifejezetten az üzleti ügyekben utazók igényeinek figyelembe vételével tervezték és készítették. Dicsérő szavai szerint ötvözi a táblák és az ultrakönnyű laptopok legjobb tulajdonságait. Állítása szerint a készüléket a Windows 8 és számos egyedi funkció - többek között az SSD-meghajtó - háromszor gyorsabbá teszi a többi táblagépnél.


A tábla az AMD A4-1200 (Temash) APU-jára épül, aminek két 1 GHz órajelen működő processzormagja és DirectX 11 kompatibilis Radeon HD 8180 integrált grafikus egysége van, az utóbbi 128 shaderegységgel rendelkezik. Az APU maximális fogyasztása 3,9 watt és ezzel az AMD egyik legkevesebbet fogyasztó chipje. A 11,6 hüvelykes IPS paneles kijelző felbontása 1366 × 768 képpont. A 195,8 x 308 x 9,9 mm méretű és 688 gramm súlyú eszköz 64 és 128 gigabájtos mSATA-s SSD-meghajtóval kapható. (A hivatalos termékadatlap szerint az SSD 128 gigabájtos.) Ezt egészíti ki a 2 gigabájt DDR3-as memória, az IEEE 802.11b/g/n szabványt támogató WLAN-modul, Bluetooth 4.0-támogatás, előoldali HD webkamera, ujjlenyomat-olvasó, fejhallgató-kimenet dokkolóegység és MicroSD-bővítőhely.


A termék operációs rendszere a Windows 8.1. A kétcellás, 34,78 wattórás akkumulátor maximum 9 órás üzemidőt biztosít, nagy felbontású videók lejátszásakor ez az idő 6 óra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • coolbboy83 #2
    Tetszik - ezt már lehetne valamire használni, de mennyi lesz az annyi?
  • CairoJack #1
    Nagyon király cucc. Kéne.