Szekeres Viktor

Schwarzenegger lehet az Avatar 2 rosszfiúja

Igaz, hogy az Avatar 2 csak 2016 végén kerül bemutatásra a mozikban, de a forgatás már jövő év elején elkezdődik, és a pletykák szerint az egyik új szereplő nem más lenne, mint az az Arnold Schwarzenegger, aki már többször dolgozott James Cameronnal.

A Latino Review már korábban is hozott le elsőként nagy érdeklődésre számot tartó információkat, igaz jó pár luftot is rúgtak már. A legújabb értesülésük mindenképpen nagyon ígéretesen hangzik, hiszen úgy tudják, hogy Arnold Schwarzenegger lehet az Avatar második részének egyik új szereplője, ráadásul a rosszfiúk oldalán tűnne fel. Az akciósztár szerepléséről egyébként már jó ideje szólnak a pletykák, de eddig ez tűnik a legmegbízhatóbb értesülésnek, ráadásul az is kiderül belőle, hogy az osztrák származású színész egy tábornokot alakítana.

Azt nem lehet tudni, hogy ha szerepelni fog Schwarzenegger, akkor csak a második részben tenné-e, vagy a tervezett Avatar 3-ban és 4-ben is, az viszont biztos, hogy sokan örülnének, ha a Terminátor-filmek és a True Lies után ismét a rendezővel, James Cameronnal forgatna. A tervek szerint az Avatar következő három részét jövő év elején kezdik el forgatni, s az első premierjére 2016 decemberében kerülne sor. Ezt évenként követnék a folytatások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Varom....
  • Xellos999 #3
    Ha termi lesz és puszta kézzel és/vagy shotival/minigunnal szarrá gyilkolja benne a hupikéket, akkor meg fogom nézni. Máskülönben nem.
  • kalapos01 #2
    Hollywood titkolózik. Ejha. A Télapóban is hiszel?
  • morden2 #1
    Már szerdán megcáfolták a hírt ...