Szekeres Viktor

Új írókat kapnak az Avatar-filmek és lesz 4. rész is

James Cameron úgy ítélte meg, hogy az Avatar 2 és 3 világa, illetve karakterei túl gazdagok ahhoz, hogy csak két filmben kerüljenek bemutatásra, így lesz Avatar 4 is.

Hosszas hallgatás után újabb hírek jutottak el a rajongókhoz a várható Avatar-filmek kapcsán. Először az, hogy az első részt író és rendező James Cameron kérésére a Fox stúdió szerződtette Josh Friedman, hogy írja át a második epizód elkészült szkriptjét. Friedmant a nézők egyrészt a Világok harca, valamint a Terminátor: Sarah Connor krónikái című, nagyot bukó tévésorozatnak is ő volt az atyja.

Ennél lehet, hogy fontosabb hír volt, amire később derült fény, miszerint sikerült úgy megoldania Cameronnak a folytatás történetét, hogy azt ne csak 2, hanem 3 részben valósítsák meg. A rendező Avatar 3-hoz írt forgatókönyvét Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás) fogja átdolgozni, míg az Avatar 4-ét az a Shane Salerno, aki legutóbb a Vadállatokkal jelentkezett. A 4 epizódot költségkímélés céljából természetesen egyszerre fogják forgatni, mégpedig jövő év elején. Mindez azt is jelenti, hogy az Avatar 2 eredetileg 2014 végére tervezett bemutatója 2016 decemberére csúszik, s azt a két további epizód 2017-ben és 2018-ban fogja követni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #6
    Legalább most nincs túl magason a léc, amit meg kell ugrani. Így pl simán lehet, hogy a második rész az elsőt is übereli, ami elég ritka.
  • Xellos999 #5
    Hát, most jó nagy szarban vannak, mert a pocahontasnak nincs 3. és 4. része.
  • gombabácsi #4
    az volt a baj az avatarral hogy nem volt elég pörgős és fordulatok se nagyon voltak!
  • ng0ofy #3
    Ha az avatar technológiát mindig más és más bolygón vetik be, más és más látvánnyal, akkor igen. Az avatar egy látványfilm volt, de a kékindiánok története egyáltalán nem érdekel :D Viszont egyéb űrbéli kalandozások jöhetnek.
  • Ender Wiggin #2
    a kérdés csak az, hogy a közönség képes lesz-e befogadni még három filmet?
  • gulyasandras #1
    Devin egész jó.