Szekeres Viktor

A TV2 bombaerős őszt ígér

Az év sikersorozatával, új napi valóságshow-val és heti reality-vel, valamint töméntelen mennyiségű sztárral köszönti az őszi idényt a TV2.

Mivel verheti meg a TV2 az RTL Klubot?
  • Minél több sztárral és bulvárral
  • Igényes valóságshow-kkal.
  • Trash valóságshow-kkal.
  • Amerikai topsorozatokkal.
A TV2-csoport sajtótájékoztatón mutatta be őszi műsorstruktúráját. A cégcsoport idén megduplázta a helyi gyártásra fordított befektetéseket, mind a négy csatornáján (TV2, FEM3, PRO4, SuperTV2) számos új produkcióval indul az őszi programstruktúra. Persze azt sem szabad elhallgatni, hogy fura hangulatban került sor az eseményre, hiszen a héten megelőzően távozott a csatornától Kiss Pétert, a programigazgató, akinek munkakörét házon belül Ralf Bartoleit vette át.


A vásárolt műsorkínálatot természetesen filmek és tévésorozatok fogják alkotni. Jó pár őszi filmpremier mellett két új sikersorozatot láthat a közönség szeptember elejétől a TV2 műsorán: egyrészt 11-étől a Stephen King-regényből készített, igen kérdéses minőségű A búra alattot (Under The Dome - szerda esténként), valamint 6-ától a zseniálisan jó és szórakoztató Briliáns elméket (Suits - péntek éjszakánként). Ezek mellett szeptember 9-én új epizódokkal tér vissza az NCIS és az NCIS: Los Angeles a hétfő estékre, de 7-től szombat délutánonként friss részekkel fog folytatódni a Luxusdoki is.

A TV2 az ősz folyamán négy új saját gyártású produkcióval fog jelentkezni. A szeptember 16-án induló Édes Élet újszerű reality lesz, amely közelebb hozza a sztárok mindennapjait. A műsorban a nézők betekintést nyerhetnek a hírességek valódi életébe. A reality első adásaiban látható lesz Gombos Edina, Szögeczki Ági, Győzike, Berki Krisztián (nem a tornász olimpiai bajnok) és Müller Attila, a jövőben pedig újabb sztárok szereplése várható.


Szeptember 12-én indul a TV2 sztárpár show-jának, a Mr és Mrs-nek a 3. évada Liptai Claudia és Till Attila műsorvezetésével. A műsorban sztárok játszanak együtt párjukkal, fellebbentve a fátylat kapcsolatuk kulisszatitkairól. Az első adásokban olyan párok mérik össze tudásukat, mint például Majka és Dundika, Győrfi Pál és felesége, illetve Tereh Öcsi és Bálint Antónia, de persze a folytatásban szerepelni fog például Gáspár Győző és neje is.

Október 11-én Sztárban sztár címmel új formátumot mutat be a TV2. Az élő showműsorban a nemzetközi trendeket követve ismert hazai sztárelőadók külföldi és magyar énekes legendák bőrébe bújnak. Az új produkcióban nem csak a hangok versenyeznek: a fellépők maszkmestereknek köszönhetően külsőleg is teljesen átalakulnak. A negyedik saját produkció egy konstruált reality lesz, melynek címe Magánnyomozók.


A PRO4 újdonságaira nem érdemes sok szót vesztegetni, a hanyagolt csatorna továbbra is jobbára konzervműsorokat ad, főműsoridejét a Walker, a texasi kopó és az NCIS: Los Angeles ismétlései uralják, premierként mindössze jó pár éves produkciókat tudnak felmutatni. A FEM3-on a megszokott műsorok és a Stahl Tv új reality-jei mellett szeptember 23-án elindul a saját gyártású Shopping királynők című fashion reality Lakatos Márkkal. A műsor a Hal a tortánhoz fog hasonlítani, minden héten 5 nő (ismertek és ismeretlenek) vásárol be időre megadott szempontok alapján, hogy eldőljön, kinek a legjobb a stílusérzéke.

A SuperTV2-n augusztus 26-án indult a Hal a tortán legújabb szériája. S a csatorna amellett, hogy továbbra is premier előtt sugározza a Jóban Rosszban epizódjait, a héten elindított két új saját gyártású műsort is. A Kasza! hétfő esténként látható és egy bulvár talkshow Kasza Tibor műsorvezetésével, míg a Pimasz úr ottalszikban Papp Gergő ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • thrawnguru #7
    Egyetértek!


    Én már tudom is a bombájuk típusát. --> Trágyagránát
  • Atisz #6
    Hogy mivel lehetne legyőzni az egyébként valóban egy hagyományos csatorna (értsd: latrina) szintjén ténykedő másik országos kereskedelmi csatornát?
    Először is a fő csapásirányt kéne meghatározni: a középosztály vagy a mindenevő prolik körében akarunk-e sikert elérni?
    Amennyiben a cél az első, úgy jó filmekkel, nem beszédhibás bulvárceleb műsorvezetőkkel kitömött showműsorokkal és korrekt tájékoztató jellegű tartalommal.
    Ha a második fő célcsoport igényeit óhajtják kiszolgálni, akkor jó irányban haladnak, bár a másik csatorna jórészt már begyűjtötte (mondhatni magához láncolta) ezt a csoportot.
    Én tehát inkább az 1. megoldásra szavaznék, vagyis nem konkurenciát, hanem valódi alternatívát kellene nyújtania a TV2-nek.

    Aztán persze finomhangolásként jöhet a kor és nem szerinti megoszlás, de ahhoz már közvéleménykutatás is kell (arra meg nem is merek gondolni, hogy nem készítettek :))
  • 37lz55 #4
    hogy ehhez miért kellett új programigazgató?... ugyanaz a színvonal kb
    + valami elképesztő képességük van kereskedelmi tévéknek a legszarabb sorozatok berendeléséhez, ez valami fétis lehet már náluk
    ha nagy ritkán tv akkor M1
  • fapapi #3
    Na, ismét jönnek a népbutító hányinger műsorok.
    Sztárok Magyarországon?
    Valakit benyomnak a médiába mert akkora idióta és máris szár?
    Sok jót kívánok a TV2-nek, de lassan már csak a mokka lesz nézhető ezen a csatornán.

  • Tinman #2
    Egy bombaerős ősz tényleg rájuk férne ;-)
  • Laza #1
    Lenne itt pénz a média adóra ... jobb helyen lenne az állambácsinál, mint hogy ezekre a szarokra költik :D