Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Will Smith következő filmje

Hosszabb hallgatást követően Will Smith tavaly és idén is jelentkezett új filmmel, s 2014-es főszerepe után úgy tűnik, hogy 2015-ben is látni fogjuk őt a mozikban. Mégpedig a Focusban.

Will Smith még Denzel Washingtonnál is jobban megválogatja filmes szerepeit, bár ő közel sem választ mindig olyan jól szerepeket. A szupersztár 2008 óta csak a Men in Black 3. részében szerepelt, valamint az idén nagyot bukó A Föld utánban, jövő februárban pedig a Winter's Tale kerül bemutatásra az ő főszereplésével. Azonban úgy tűnik, hogy ezt követően nem kell ismét éveket várnia rajongóinak következő főszerepére, ugyanis egyre jobban kiteljesedik a Focus stábja.

A Warner Bros. stúdió tervezett filmjében, a Focusban Smith mellett Margot Robbie lenne a női főszereplő, ellenlábasukat pedig Rodrigo Santoro alakíthatja. A filmet Glenn Ficarra és John Requa írja és rendezi, akiknek előző munkájuk, a 2011-es Őrült, dilis, szerelem. az akkori év egyik legjobbja volt. A film egy profi szélhámos, valamint egy kezdő "bűnöző tanonc" szerelméről és szakmai kapcsolatáról fog szólni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #1
    Na mibe fogadjunk hogy a 2 kölykét is berakatja a filmbe?:D