Szekeres Viktor

Itt a Die Hard 5 első előzetese

John McClane a Die Hard-sorozat ötödik részében Moszkvát próbálja meg lerombolni, de a forgatásra természetesen Magyarországon került sor. Magyar szemüveggel különösen érdekes a film első előzetese.

Pár órája hiányoltuk, hogy a Fox stúdió még nem adott ki egy előzetest sem az ötödik Die Hard-filmhez, a Die Hard - Drágább, mint az életedhez (A Good Day to Die Hard), erre ma délután máris felkerült a netre a trailer. Illetve teaser, ez a helyes megfogalmazás, hiszen alig egy perces és inkább lőnek benne, nem kérdeznek, mindössze egy John McClane-poént kapunk benne, no meg ismerős zenei taktusokat - a történetről nem sok derül ki belőle, így talán még a spoilereket nem kedvelők is adhatnak egy esélyt a videónak.


A Twentieth Century Fox a film jó részét Magyarországon forgatta, s a szemfülesek jó pár külső felvételt láthatnak, melyek készítési helyét talán be lehet azonosítani. (Aki követte a netre felkerült videókat, bámészkodói beszámolókat, az biztos, hogy emlékszik az autókat megsemmisítő üldözéses jelenetre.) A film premierjére február 14-én fog egyébként sor kerülni Amerikában, s mivel ez szokatlan módon egy csütörtöki nap, ezért ezúttal nem valószínű, hogy beelőzzük a kinti bemutatót egy nappal, feltéve, ha a hazai forgalmazó, az Intercom világpremierben gondolkodik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    krva sz.r lett....
  • Wittgen #2
    Nekem a 4. rész is oltárira bejött, igaz nem volt benn cigire rágyújtás meg 18+os káromkodások tömkelege, de szorosan ott van a szememben az első 3 rész nyomában.

    Ezt is alig várom, bár gondolom még bő fél év van a bemutatóig.
  • Axlkenobi #1
    Állat jól néz ki, már alig várom a filmet!