Szekeres Viktor

Rohadt jó lett a Haláli Hullák hajnala és a Vaskabátok készítőinek scifije

Lehet, hogy a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok jobban sikerült, mint a The World's End, de az eddigi vélemények szerint a világvége komédia még így is kifejezetten jó lett.

Az Edgar Wright - Simon Pegg - Nick Frost-trió filmjeiért rajongók számára minden bizonnyal nem bír nagy hírértékkel az, hogy kedvenceik ismét remekbe szabott filmet tettek le az asztalra. Amerikában pénteken kerül bemutatásra a The World's End című világvége komédiája és már majdnem 60 kritikusi vélemény jelent meg a filmről, melyből mindössze négy lett negatív, ami azt jelenti, hogy a The World's End elsöprő tetszési indexszel bír jelenleg.


Kár, hogy jelen állás szerint, miképp a nyár másik sokat dicsért és nagysikerű apokaliptikus komédiáját, a This Is The Endet, ezt a filmet sem láthatjuk a hazai multiplexekben. A This Is The End szereplése alapján pedig még akkor sem vehetnénk biztosra a magyar bemutatót, ha Peggék bankot robbantanának odakint, amire, valljuk be, elég kicsi az esélyük. Azért aki fanatikus és/vagy miskolci, az még így is láthatja a komédiát moziban, hiszen a szeptember 12-től megrendezésre kerülő Jameson CineFest nyitófilmje lesz, amit az érdeklődők ingyen tekinthetnek meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #5
    Elég gáz ez a pongyola cím fogalmazás, ráadásul eléggé ellentmondásos maga a cikk is.
    Az előzetes alapján egyértelműen levonható, hogy valahol az első és a második film között helyezkedik el minőségben, s igen nagy eséllyel csak tékákban fog megjelenni. Az is biztos, hogy a honi forgalmazás nem lenne nyereséges a mozikban, s nem azért mert olyan, amilyen, hanem mert ez a fajta humor a kicsit véresebb részekkel karöltve már túl kevés fizetőképes nézőt vonzana.
    Kár érte, a Vaskabátok pont megtalálta az az egyensúlyt, ami végig élvezhető és nem lő túl egy határt. A poénjai nagyon jók, de ez még kevés a sikerhez.
  • Zombee #4
    Ha moziban akarod nézni, akkor nagyon is sokat számítanak.

    Amúgy ekkora oldalon cikk címe "rohadt jó"-val kezdődik, az gáz.
  • bakvarnyu #3
    Kit érdekelnek a hazai forgalmazók :)))
  • Zombee #2
    A hazai forgalmazók basszák meg. Legalább a kisebb, nem multiplex mozikba behozhatták volna. Miskolcra nem fogok elmenni egy zsák pénzért.
    Aztán majd jön a hír, hogy a magyar nézőket nem érdekli a The World's End. Anno a Sikoly 4-ről is volt ilyen hír, amit 8 moziban vetítettek...
  • Sir Quno Jedi #1
    Csipázom őket, mert betegek! :D A zene is telitalálat a tréler alá, őkis BL2-znek, vagy csak szeretik Nero-t. :DDD

    Asszem ezt is meg kell nézni...