Szekeres Viktor

Évekkel a premier után neten az Avatar őszinte előzetese

Aki úgy gondolja, hogy az Avatar eddigi előzetesei hazudtak, annak mindenféleképpen ajánlanánk a netre nemrég felkerült őszinte trailert, melynek alkotói nem kertelnek és megmondják a frankót.

Aki nyomon követte a ScreenJunkies eddigi munkásságát, az pontosan tudta, hogy mire számíthat. amikor a csapat elkészítette az Avatar nagyon régóta, nagyon sokak által kért "őszinte" előzetesét. A ScreenJunkies YouTube-fiókjába tavaly év elejétől kerültek fel a nem kicsit parodisztikus, gondolati elemeket is közlő ún. Thinking Out Loud-interjúk, majd ezek mellé idén februártól elkezdtek érkezni különböző sikerfilmek trailerparódiái. (Az első
Ezt később követte az Alkonyat, a Titanic, majd a Transformers "őszinte" előzetese, s így érkeztünk el a sokak által megnézett és kedvelt, valójában mindössze korrekt Avatarhoz, melynek kifigurázásának eredménye a fenti videó lett. Bár jórészt csak a megszokott közhelyek hangoznak el a videó során, így is kifejezetten jópofa, köszönhetően a formátumnak. Ki tudja, hogy egy ilyen előzetes után is minden idők legsikeresebb mozifilmjévé vált volna-e James Cameron scifije?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • messen #4
    lol
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Az összes videójuk jó :)
  • mrzed001 #2
    Az Avatar találó, és a Transformersen meg jót nevettem :D
  • BaliBoy #1
    Telitalálat a videó! :))