Szekeres Viktor

Itt a Kamatylista 18 éven felülieknek szóló előzetese

A nyár egyik hazai meglepetés mozis híre, hogy a kvázi sztármentes Kamatylista című komédiát pár héttel az amerikai bemutatót követően a magyar multiplexekben is megnézhetjük.

A CBS Films a napokban bemutatta a The To Do List című komédia új előzetesét, melyet annak explicit mivolta miatt csak 18 éven felülieknek ajánlanak. A film Amerikában július 26-án kerül bemutatásra, itthon pedig annak ellenére láthatjuk augusztus 15-től Kamatylista címen, hogy a széles közönség előtt igazán ismert színész nem szerepel benne.


Persze a tévésorozatok kedvelői több ismerős arcot is felfedezhetnek a fenti videóban - a főszereplő például a Városfejlesztési osztály című széria egyik főszereplője, Aubrey Plaza. Mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Rachel Bilson, Bill Hader, Andy Samberg, Scott Porter, Connie Britton, Clark Gregg, Christopher Mintz-Plasse, Donald Glover, Johnny Simmons, Sarah Steele és Alia Shawkat (The Oranges).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #3
    Aubrey Plazara gondoltam :) Amúgy most nézem, hogy a Jumperben szerepelt a Kristen "Pokerface" Stewart is?
  • Hirvaer #2
    Hipervándor?
  • Etinger #1
    Továbbra sem reális, hogy egy ilyen kaliberűt csajt ne vágnának gerincre már a gimis gólyatáborban, persze ettől szépek az amerikai vígjátékok. Amúgy de rohadt ismerős ez a csaj, és nem jut eszembe honnan.. utána kell ennek néznem..