Szekeres Viktor

Előzetest kapott A bosszúállók rendezőjének új filmje

Joss Whedonnak két film kellett ahhoz, hogy a világ egyik legfontosabb rendezőjévé váljon. Épp ezért azt is megtehette, hogy két The Avengers-mozi között Shakespeare-adaptációt forgasson.

Joss Whedon 2005-ben forgatta első mozifilmjét, a Serenity-t, mely a Firefly - a szentjánosbogár című tévésorozat folytatása volt, majd tavaly mutatták be második rendezését, A bosszúállókat, mely minden idők egyik legsikeresebb filmjévé vált, s 2015-ben érkezik a második része is, melyet ugyancsak Whedon fog rendezni.


Azonban a két képregény-film között a rendező elkészített egy szerelem projektet is, pár régi ismerősével két hét alatt leforgatta Shakespeare népszerű komédiájának, a Sok hűhó semmiért-nek (Much Ado About Nothing) egy modern verzióját - fekete-fehérben. A filmhez most érkezett meg az első előzetes. Az amerikai premierre június hetedikén, az ír és angol bemutatóra pedig egy héttel később fog sor kerülni. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a hazai mozik közül valamelyik műsorára tűzi-e a komédiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!