Szekeres Viktor

Élőszereplős Halo-tévésorozat készül

A Microsoft úgy döntött, hogy élőszereplős Halo-sorozatot forgat, többek között Steven Spielberg produceri részvételével. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy melyik tévécsatornát fogja érdekelni.

Pár perce mutatta be a Microsoft az új Xbox One-t, mely prezentációt természetesen az egész világon figyelemmel lehetett kísérni az internet segítségével. Nem egy játékcímet is bejelentettek, mely az új konzolra érkezik, azonban a legérdekesebb talán az a hír volt, mely szerint a stúdió élőszereplős Halo-tévésorozatot készít a 343 Industries és Steven Spielberg részvételével.

Természetesen semmilyen konkrétumról nem esett szó, így azt sem tudjuk, hogy mióta dolgoznak ezen a terven, de a rajongók minden bizonnyal örömmel fogadják a hírt, ha már a filmes tervek csúnyán bedőltek. Egyelőre persze azt sem tudni, hogy miről fog szólni és kik írják, valamint szerepelnek a projektben, amiből arra lehet következtetni, hogy még nagyon a munkálatok elején tartanak, ami azt is jelenti, hogy 2015-nél hamarabb nem valószínű, hogy képernyőre kerülhet a végeredmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #6
    pont erre gondoltam énis... Neill Blomkamp-ot jobban eltudnám képzelni pölö...
  • Laza #5
    Így van, bár lényegtelen, úgyis még aznap fel lesz zúzva mindenhova :)

    Egyébként Spielberg nekem nem feltétlen garancia, mostanában nagyon langyos filmeket csinál, főleg a sorozatai lassúak mint a vízmosás. Lehet nagy név, de ez a projekt nem neki való szvsz.
  • narumon #4
    Ha jól értelmeztem az eventen akkor nem tévécsatornán hanem Xbox One-on fog menni a sorozat, pont ez lesz a lényege.

    Egyébként a Halo: Forward onto Dawn film nekem rajongóként nagyon tetszett, B movie de a hangulat az nagyon el van találva. Mindenképpen ajánlom megnézésre!
  • Wittgen #3
    Nem bánom, a sorozatban bővebb sztorit tudnak mesélni, bár egy jóféle zúzós mozifilmet is megnéznék. De ha sorozat lesz, az sem baj.
  • endrev #2
    Hát ha játszottál volna a játékkal, akkor nem tetszett volna a websorozat. :) Bénácska és erőltetett volt az a játékhoz képest.

    Remélhetőleg a játékból mélyebbről merítenek majd a történethez, akkor nagyon jó lesz.
  • Grodt #1
    Ha jól emlékszem egy fél éve kb. ment egy 4 részes kis webse. Az nagyon tetszett, pedig egyik játékkal sem játszottam. Úgyh ha lesz rendes sorozat, tuti nézni fogom. Am is kevés jó scifi van most a piacon :/