Szekeres Viktor

Hatalmas siker lett az új Mortal Kombat-sorozat

Több millió ember keddi szórakozása volt az éppen aktuális Mortal Kombat Legacy-epizód megtekintése, azonban a sorozat a 8. részével elérkezett a fináléhoz, amire azonban csak júliusban kerül sor.

Május 30-án kvázi véget ért a Mortal Kombat Legacy websorozat, mégpedig a Scorpion és Sub Zero nevét viselő 8. epizóddal. Azonban azért csak "kvázi" ez a befejezés, mert a végecsavar ellenére van egy kilencedik rész is, azt azonban nem a megszokott keddi időpontban mutatják be a YouTube-on, hanem csak júliusban, a San Diegóban megrendezésre kerülő Comic Conon - legalábbis ezt mondta a rendező Kevin Tancharoen a Cyrax and Sektor címet viselő epizóddal kapcsolatosan.


A kellő érdeklődés minden bizonnyal meglesz a nyilvános vetítés esetében, hiszen csak a YouTube-os megtekintéseket nézve hatalmas volt az érdeklődés a Mortal Kombat Legacy iránt. Az első részt a mai napi 11,2 millióan nézték meg, ami mozifilm esetében is nagyszerű látogatottságot jelentene. Később persze visszaesett a nézettség, de még így is 2 millióan látták az utolsó felkerült részeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #12
    Tudod te, hogy mennyien néznek egy filmet moziban? Vagy egy sorozatot tévében? Egy YouTube-sztár persze, hogy más, hiszen eleve a videómeosztón növi ki magát, egy MK, ami mivel játék, rohadtul rétegtermék viszont nem a videómegosztó nézőit érdekli, hanem új nézőket visz oda.
  • Kasya #11
    2 millió? Vicc... Ray William Johnsont nézik 4millióan heti szinten és csak egy Youtube "sztár", akinek nincs akkora előélete mint egy MK-nak.

    Amúgy jó kis sorozat, tetszik. Ötletes. A költségvetést számbavéve persze...
  • Loverman #10
    tagoltan beszélt? csak fontos volt amit mondott ;)
  • Zomil #9
    Összességében tetszett, bár volt pár dolog ami nem jött be:
    -nagyon rövid volt, de tényleg, azért az durva volt, mikor volt elözö rész tartalmábol, majd jött az aktuális rész ami max. 5perc volt(vagy kevesebb) és már jött is a stáblista...ez igy nagyon kevés
    -volt pár gyengébb megoldás...
    -amit lentebb is megemlitettek, sub zero és scorpion japánja elég gyenge volt...

    De igazábol tetszett, érdekesnek tartom az MK történetét, mert igenis van története, bármennyire is csak egy sima verekedös játéknak tünik :)
    Talán legjobban a Raidenes rész tetszett...érdekes volt a megoldása...
  • tomboy013 #8
    Ötletes és jó sorozat, de azért elhúzhatnák legalább 20 perc hosszúra a részeket mert ez így borzasztóan rövid.
  • FoodLFG #7
    Túlságosan tagoltan beszél, olyan mintha szavanként tanulta volna meg a szövegét, nincs meg a mondatok természetes dallama.

    Egyébként nem vagyok középszinten sem japánból. De ha valaki sok japán szöveget hallgat, akkor kiérzi az ilyesmit.
  • Loverman #6
    define "erőltetett"

    vagy anyanyelvi szinten tudsz japánul és érzel a beszédén valamit, vagy nem vagy tisztában a japán hangsúlyozással és azt hiszed hogy erőltetetten beszél
  • Ender Wiggin #5
    Hétkilenced vagy 10 évvel fiatalbb ennél a gülüszemű múmiánál. Akinek ráadásul minden mozdulata hiteltelen az MK-ban.
  • Narxis #4
    Ejnye ne szidd hétkilencedet az unimatrix zero harmadszintű dolgozóját. :P
  • Ender Wiggin #3
    A színész amerikában nőtt fel, de japán származású. Szerinted hány embernek szúrt fület, hogy van némi akcentusa?
    Engem jobban zavar, hogy történetet próbálnak kreálni a tejesen abszurd karakterek köré. Főleg Kano robotimplantja egyenesen röhej, csak úgy, a gyárban egy koszos szobában. Meg szegény Sonya olyan öreg, mint egy múmia...