Szekeres Viktor

Megvan a Star Wars 7 első szereplője?

Egy, a Mission: Impossible harmadik részében is szereplő angol színész lehet az új Star Wars-mozifilm első szerződtetett új szereplője a legújabb sajtóértesülések szerint.

Bemutatásra került a Sötétségben Star Trek, így J. J. Abrams végre elkezdhet 100%-osan koncentrálni a Csillagok háborúja hetedik epizódjára. Talán ennek is köszönhető, hogy megjelent az első értesülés, ami következő filmjének szereposztására vonatkozik - már, ami az új karaktereket, illetve alakítóikat illeti. A forrás nem más, mint az a Latino Review, mely az elmúlt hónapokban nem egy nagyszabású filmhez szállított később helyesnek bizonyuló értesülést - többek között Harrison Ford részvételéről is itt számoltak be először.


A lap értesülései szerint Jonathan Rhys Meyers neve merült fel először, vele folynak tárgyalások - az angol színész, ha bólint, akkor egyébként nem főszereplője lenne az egyelőre cím nélküli epizódnak, hanem mellékszereplője. A közönség talán a Tudorokból ismerheti legjobban Jonathan Rhys Meyerst, de szerepelt a Mission: Impossible harmadik részében is, amit épp maga Abrams rendezett. Jelenleg éppen Budapesten forgatja a Dracula című tévésorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #3
    jó arc volt a tudorokban.
  • Bhalage #2
    kicsit félek :oo
  • Running #1
    Remélem te lesz "más" szereplőkkel, és leforgatják a SW Alkonyat változatát, csajoknak. :))