Szekeres Viktor

Népszerű sorozat közönségtalálkozója szerveződik itthon - a széria színészeivel

A külföldön és hazánkban is sikeres Vámpírnaplók sorozat sztárjai idén júniusban Budapestre látogatnak, hogy egy hétvégét töltsenek együtt legnagyobb rajongóikkal.

2013. június 28-a és 30-a között kerül megrendezésre itthon, a budapesti Lurdy házban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.) az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gála elnevezésű közönségtalálkozóra. Ezen az eseményen a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című sorozat főszereplői és mellékszereplői közül többen is részt fognak venni. Itt lesz Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Matthew Davis (Alaric Salzman), Todd Williams (Connor Jordan), Sara Canning (Jenna Sommers) és Torrey DeVitto (Meredith Fell) is.

A jótékony célú esemény iránt a közlemény szerint már most nagy az érdeklődés. A magyar rajongók mellett a legtöbben a szomszédos Ausztriából és Szlovákiából váltottak jegyet, de sokan jönnek majd Csehországból, Görögországból, Hollandiából, Németországból, Olaszországból, Spanyolországból, Svájcból és Ukrajnából is. Az eseményről a hivatalos honlapon lehet tovább információkat megtudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!