Szekeres Viktor

Itthon ingyen nézhető az amerikai scificsatorna új sikersorozata

Az AXN ismét megpróbál a sorozatrajongók kedvében járni. Itthon ugyanis eddig nem nagyon fordul elő olyan, hogy egy sorozatpremiert az amerikai sugárzás után szinte azonnal megnézhessünk a neten.

Egy nappal a világpremiert követően, felkerült az AXN Playerbe az amerikai Syfy csatorna Being Human című sorozatának első része, melyet HD-verzióban, magyar felirattal itt lehet megnézni, míg SD-verzióban, ugyancsak magyar felirattal itt.


A sorozat eredetije Angliában látható, jelenleg a harmadik szezonjánál tart, s ezt is sugározza az AXN A vámpír, a vérfarkas és a szellem címmel. Az amerikai változat első részét február közepéig lehet megnézni teljesen legálisan az AXN Player segítségében, a további epizódok pedig az áprilisi AXN-e, tévés premiert követően válnak újranézhetővé. (A csatorna egyébként Facebook oldalán a napokban hirdette meg címadó játékát, a követőktől várnak javaslatokat a sorozat magyar címére, mely remélhetőleg jobb lesz, mint az angol verzió címe.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #6
    Mit néztél Te az elmúlt 10 évben? M1-et? :)
  • winnie #5
    a szokásos és a vémpír fura egy mondatban most, hogy ennyire hanyagolt a műfaj. moziban és tévében is sokkal tübb vámpíros cucc volt 10 éve, most viszont alig...
  • lambda5 #4
    Mi köze van ennek a Sci-Fi -hez ?!
    Ez a szokásos "vámpiros" ipari szemét, amit mostanában tolnak le a nép torkán...
    Mi lenne, ha végre elővennének egy sci-fi könyvet valami antikváriumból ?
  • birdo #3
    Ez bezzeg siker ((
  • pjke #2
    Javasolt levédett cím: Vámpiroska és a farkas
    Nem vagyok f.sz búk tag, aki tudja adja át az ötletért kapott halomnyi pénzen osztozunk.
  • dregnarr1 #1
    Király!