Szekeres Viktor

2015-ben jöhet Spielberg és Peter Jackson közös filmje

A Tintin első részét Steven Spielberg rendezte, a tervek szerint a folytatás már Peter Jackson munkája lenne. Ha minden jól megy a forgatásra már az idei év végén sor kerül.

Tavaly Peter Jackson arról beszélt, hogy szeretné, ha már 2015-ben bemutatásra kerülhetnek a Tintin kalandjai második része. Mint ismeretes a 2011-ben bemutatott motion capture-technikával készült animációs filmet Steven Spielberg rendezte és Jackson producerként működött közre - megegyezésük szerint a folytatásra szerepet cserélnének. Az új-zélandi rendezőt mintegy megerősítendő a napokban Steven Spielberg is a 2015-ös premierdátumot említette a Times of India által készített interjúban.

Mivel a Tintin kalandjait Spielberg 2009-ben forgatta, így mindez azt jelenti, hogy a Tintin második részének produkcióját még idén el kellene kezdeni - az interjú szerint Spielberg is 2013-as forgatásban gondolkodik. A felhasznált technológiának köszönhetően a forgatás viszonylag rövid lenne, alig 1 hónapos és még a stúdióból sem kellene kimozdulni, így valószínűleg Peter Jackson is tud időt szakítani rá A hobbit 2. és 3. részének utómunkálatai között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Mindkettő nagy "kedvencem" mostanában. Biztos jó lesz.