Szekeres Viktor

Bajban van Spielberg robotos scifije?

Lehet, hogy mégsem a Robocalypse című scifi lesz Steven Spielberg új filmje. A rendező ugyanis, akinek Lincoln című filmje ma 12 Oscar-jelölést kapott, nem akarja sürgetni a produkciót.

Mai hír, hogy Steven Spielberg Lincoln című filmjét 12 Oscar-díjra jelölte az amerikai filmes akadémia. A rendező azt tervezte, hogy következő filmje a Robocalypse című robotos scifi lesz, vagyis nem olyan alkotás, ami Oscar-esélyesnek számít. Azonban most ezen tervek elúszni, jobb esetben csúszni látszanak, ugyanis kiderült, hogy a Disney bizonytalan időre elhalasztotta a 2014. április 25-én bemutatni tervezett film amerikai premierjét.

Hivatalos indoklás nincs, azonban a Deadline információi szerint nem arról van szó, hogy Spielberg lemondott volna a Robocalypse rendezéséről, inkább nem akarja sürgetni a meglehetősen drága film elkészítését, és még dolgozna a szkripten és az előkészületek időtartamát is megnövelné. A film forgatókönyve egyébként Daniel H. Wilson regénye alapján készült, Drew Goddard írta. A jelenlegi tervek szerint a két főszereplője Chris Hemsworth és Anne Hathaway lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    Az a helyzet, hogy Spielberg szerint a forgatókönyv egy szar, és a költségvetéssel is gondjai támadtak.