Szekeres Viktor

Leáll az M1 egyik legsikeresebb műsora

Egy ideig nem lesz látható a közszolgálati csatorna képernyőjén a Maradj talpon! című nagyon sikeres vetélkedő, melynek műsorvezetője, Gundel Takács Gábor tavasszal új játékot kaphat.

Az M1 egy ideig pihentetni fogja egyik legsikeresebb műsorát, a Gundel Takács Gábor műsorvezetésével készített Maradj talpon! című vetélkedőt. A 2011. őszén indított játék meglehetősen régóta van képernyőn, mindössze egy rövidebb nyári szünetet tartott, s a műsor készítői is elismerték, hogy ez indokolt lépés, hiszen az előző szünetet követő őszi start is felfrissülést hozott a nézettség tekintetében.

Gundel Takács Gábornak persze a "szünidő" alatt is bőven lesz dolga, hiszen egyrészt a férfi kézilabda-Eb mérkőzéseiről fog tudósítani, valamint ő lesz a műsorvezetője A Dal elnevezésű énekes versengésnek, melyen a zsűri és a közönség kiválasztja, hogy melyik előadó melyik dallal képviselheti Magyarországot az idei Eurovíziós fesztiválon.

Sőt, az M1 sajtófőnöke, Lecsó Rita azt is elmondta egy interjúban, hogy a tévés várhatóan tavasszal egy új vetélkedőt is kap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #2
    "Lecsó Rita" - jó ez a név :D
  • dregnarr1 #1
    Sajnos nagyon sokszor megemlítik műsorban is, hogy nincs elég női játékos, emberhíján meg muszáj szünetet tartani. Reméljük visszajön hamarosan.