Szekeres Viktor

Előzetes alapján kötelező film lesz Michael Bay legújabb rendezése

Jó mókának néz ki Michael Bay új filmje, a Pain & Gain, melyet a rendező két Transformers között forgatott le. Fura belegondolni, hogy a rendező 2005 óta csak robotos filmet rendezett.

Kevés kisköltségvetésű film kap akkora publicitást, mint Michael Bay Pain & Gainje, hiszen korábban elég sokáig volt szó arról a kötélhúzásról a rendező és a gyártó stúdió között zajlott, hogy elkészülhessen a film. Végül Bay megkapta a 20 millió dollárt, s ebből forgatta le fekete bűnügyi komédiáját Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével, ami első blikkre nem valami elszállt, alacsony büdzsével rendelkező művészfilmnek néz ki, hanem egy kifejezetten szórakoztató és nagyon is Bay-es agymenésnek.


Legalábbis, ha hihetünk a fenti előzetesnek. Az igaz történet alapján készült Pain & Gain amerikai premierjére a mozis nyár elején, április 26-án fog sor kerülni, s remélhetőleg a film nem fog elvészni azon premierek között, melyek többszörös reklámköltséggel bírnak. Wahlberg és Johnson mellett egyébként olyan színészeket láthatunk a Pain & gain szereplői között, mint Anthony Mackie, Ed Harris, Rob Corddry, Tony Shalhoub, Bar Paly, Rebel Wilson, Ken Jeong és Yolanthe Cabau.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!