Szekeres Viktor

Vikinges kalandfilm-sorozat érkezik - itt az előzetes

Ismét egyre több múltban játszódó kalandfilm-sorozat készül, s ezek egyike a vikingekről szóló Vikings lesz. A sorozat tavaszi premierjét reklámozó első előzetese most érkezett meg.

A kosztümös kalandfilmek kedvelőinek minden bizonnyal örülni fognak a hírnek, miszerint Amerikában március harmadikán fogja bemutatni a History Channel a Vikings című történelmi drámát, melynek az első előzetese már meg is érkezett. A sorozat készítője az a Michael Hirst, aki pár éve a Tudorokat is sikerre vitte és a Borgiák készítő gárdájában is helyet kapott, tehát, ha valamihez, akkor a történelmi alapora építkező szériákhoz biztosan ért valamilyen szinten.


A Vikings első szezonja 9 epizódból fog állni és a folytatásról nyárig kell döntést hoznia az illetékeseknek. A sorozatban szereplő színészek közül a legismertebb minden bizonnyal Gabriel Byrne, aki egy viking törzsfőt fog alakítani. A vikingek történetét a sorozatban a nézők nem külső szemlélő szemén át ismerhetik meg, hanem a viking társadalom tagjaién át. A Vikings magja egy családi történet lesz, melynek középpontjában a Travis Fimmel által alakított Ragnar Lothbrok lesz, akit kíváncsisága felfedezésre és meghódításra váró világok irányába hajt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!