Szekeres Viktor

Itt a Da Vinciről szóló fantasy-sorozat első előzetese

A Spartacus című sorozatról elhíresült Starz csatorna Amerikában tavasszal indítja el új szériáját, melynek főhőse Leonardo Da Vinci lesz. Megérkezett a Da Vinci's Demons első valódi előzetese.

Az amerikai Starz csatorna a tervek szerint tavasszal fogja bemutatni a Flash Forward - A jövő emlékeit is jegyző David S. Goyer új sorozatát, a Da Vinci's Demons című kalandos fantasy-t. A széria főhőse természetesen Leonardo Da Vinci, s ennek megfelelően maga a sorozat is a reneszánsz korabeli Firenzében fog játszódni. A címszereplőt Tom Riley fogja alakítani, női partnereikén Laura Haddockot, valamint Lara Pulvert láthatjuk majd.


A történelmi fantasy-nek titulált sorozat szinopszisa minden idők legnagyobb zsenijének ifjúkori, eddig még sehol sem mesélt történeteit ígéri. A művész, feltaláló, kardforgató, kiváló szerető, álmodozó és idealista Da Vinci intellektusával és képességeivel kvázi szuperemberként fog megjelenni a sorozatban, aki úgy érzi, hogy kezdi kinőni az őt körülvevő valóságot és idősíkot, ezért úgy dönt, hogy számára nem elég a jövőbe látni, hanem fel is kell találni ezt a bizonyos jövőt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Jófélének tűnik. A Starz ráérzett az utóbbi években, hogy milyen típusú sorozatokat kedvelek :) Ahogy nézem, főleg angol színészekkel rakták tele.