Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Johnny Depp 200 milliós filmje

Csendben befutott Johnny Depp és Armie Hammer The Lone Rangerjének új előzetese, melyből még mindig nem látszik, hogy miképpen keltheti fel annyi néző figyelmét, hogy kasszát robbantson.

Miközben az elmúlt napokban "mindenki" az új Star Trek, az új Superman, a Tom Cruise főszereplésével készült Feledés, esetleg a Will Smith-féle Föld után előzetesét emlegeti, addig a The Lone Rangerről nem sokan beszélnek, ami nem számít jó előjelnek a 200-250 milliós költségvetéssel bíró produkció számára. Persze idő még bőven van, hogy megfelelő hájpra tegyen szert Gore Verbinski július harmadikán bemutatásra kerülő tévésorozat-adaptációja.


A két főszereplő mellett még olyan színészek fogják emelni jelenlétükkel a film fényét, mint Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson és Helena Bonham Carter. Kérdés, hogy a Johnny Depp mellékszereplésére és fura figurájára koncentráló marketing elég lesz-e a nézők moziba csábítására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #2
    hát mivel a legtöbb Johnny Deppes film Tim Burton jóvoltából készült, és annak a felesége HBC így jah, de ezt mondjuk nem ő rendezte, úgyhogy biztos csak megszokás :)
  • Seth #1
    Johnny Depp-hez szériafelszerelés Helena Bonham Carter ? :D