Szekeres Viktor

Ízelítő Johnny Depp következő filmjéből

Johnny Depp ismét Hunter S. Thompson irodalmi énjét játszhatja el: a Félelem és reszketés Las Vegasban után ezúttal a Rumnaplóban, melyből egy újabb fénykép került fel a netre.

A GK Films saját Facebook oldalán jelentetett meg egy új képet a várva várt Hunter S. Thompson-adaptációból, a Rumnaplóból (The Rum Diary) - a képen a Paul Kempet alakító Johnny Deppet, valamint a Chenault-t játszó Amber Heardöt lehet látni. Az Amerikában október 28-én bemutatásra kerülő filmben rajtuk kívül még fel fog tűnni Aaron Eckhart, Michael Rispoli, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi és Marshall Bell.


A Rumnaplót az a Bruce Robinson fogja rendezni, aki meglehetősen régen adta rendezőként mozifilmhez a nevét, 1992-ben, a Jennifer 8 esetében - korábban egyébként még az 1989-es Eladó az egész világ! és az 1987-es Mi ketten fűződött a nevéhez. A filmben Johnny Depp természetesen ismét Thompson alteregóját fogja alakítani, mint a Félelem és reszketés Las Vegasban című adaptációban is, a történet pedig egy fiatal újságíróról fog szólni, aki Puerto Ricóba utazik, hogy ott dolgozzon - az 50-es években.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!