Szekeres Viktor

Sorozat lesz Stephen King egyik legújabb könyvéből

Elég sok Stephen King-regényből készült már tévésorozat, a legsikeresebb talán a Holtsáv és a Haven volt. A következő adaptációt A búra alatt című King-regényből fogják készíteni.

Az amerikai CBS csatorna sorozatot készít nyárra a Stephen King-féle A búra alatt (Under The Dome) című könyvből. A 13 részes első évaddal rendelkező széria egy kisvárosról fog szólni, mely fölé egy láthatatlan bura ereszkedik, mely elzárja a lakókat a külvilágtól. A sorozat története a különleges esemény lakosságra gyakorolt hatásáról fog szólni, arról, hogy a különböző szereplők miképpen alkalmazkodnak a megváltozott körülményekhez, s persze az is szóba fog kerülni, hogy mi okozhatta a bura megjelenését.

A sorozat pilotját a népszerű képregényes szerző, Brian K. Vaughn írta, de a további epizódok már egy veterán tévés, Neal Baer irányítása alatt fognak készülni. Érdekesség, hogy a pilotot az a Niels Arden Oplev fogja rendezni, aki A tetovált lányt is készítette. S ha a neves alkotógárda nem elég valakinek, akkor hozzátehetjük, hogy a producerek között ott lesz Steven Spielberg és Stephen King is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    Jól hangzik!
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Várjuk.