Szekeres Viktor

Felkerült a netre az RTLII tervezett műsora

Tíz új sorozattal, több klasszikussal és öt saját gyártású produkcióval fog indulni az RTLII, ez derül ki a kikerült műsortervből.

Fogod nézni az RTLII-t?
  • Sok mindent nézni fogok rajta.
  • Egy-két dolgot követni fogok.
  • Soha. Nem. Kizárt..
Aki azt gondolta volna, hogy az RTL Klub új kábelcsatornája, az RTLII holmi ismétlő adó lesz, az nagyot tévedett. A nyilvánosságra hozott műsortervezetből ugyanis az derül ki, hogy az RTLII-es műsorkínálat olyan produkciókra (sorozatokra és saját gyártású műsorokra) fog épülni, melyeket az új csatorna fog elsőként, premier jelleggel leadni. Ismétlésből is lesz egy-kettő természetesen, de az újrázott tartalmak zöme is RTLII-es lesz.


A csatorna a szeptember 30-ra tervezett RTLII-napot követően október elsején, hétfőn fogja "megnyitni kapuit", s műsora délután két órakor fog elkezdődni. A 14:00-tól 18:00-ig tartó sáv minden bizonnyal a háztartásbelik nagy kedvence lesz, hiszen ekkor kerül sor olyan telenovellák és/vagy szappanoperák magyar premiert jelentő sugárzására, mint az amerikai Csók és csata (Corazon Apasionado), a török Végső akarat (Elveda Derken), valamint az ugyancsak amerikai Több mint testőr (Corazon Valiente) és Szalamandra (Mi Corazon Insiste). A három amerikai telenovella eredeti címeiből azonnal kiderül, hogy spanyol nyelvű alkotásokról van szó, a különbség annyi, hogy ezek nem Dél-Amerikában készültek, hanem az észak-amerikai Telemundo megbízásából.

Az RTL pár amerikai sikersorozat premierjével is jelentkezik, melyek közül az Egy rém modern család (Modern Family) kakukktojás lehet, hiszen az HBO Comedy-n már láthatták az előfizetők. Azonban lehet, hogy még őket is érdekelni fogja az amerikai fiatalok körében legnézettebb sorozat, hiszen nem csak a cím változott meg, hanem új szinkront is kapott a komédia - például Ed O'Neil karakterét a Rém rendes családban is a színészt szinkronizáló Csuja Imre fogja életre kelteni. A sorozat minden hétköznap 19:30-tól lesz látható, a Jóbarátok éppen aktuális epizódját követően. 20:00-s kezdéssel hétfőtől péntekig az Amerikában már a negyedik szezonját taposó A nagy svindli (White Collar) című krimisorozat fogja várni azokat a nézőket, akiknek elege van az RTL Klub és a TV2 esti szappanoperáiból. És, ha már sikersorozatok, akkor meg kell említeni az októbertől szombatonként és vasárnaponként 14:00-s kezdéssel jelentkező Minden lében négy kanál (Burn Notice) című szériát, amit pár éve elkezdett az RTL Klub, de sosem jutott el a 2. szezonig, pedig Amerikában már a hatodiknál jár a Miamiban játszódó akciódús kémtörténet.


Az RTLII legfontosabb sávja egészen éjfélig fog tartani, azonban míg 23:00-tól mindig egyféle műsort, a Híradót lehet nézni Rábai Balázs műsorvezetésével, addig 21:00-s és 22:00-s kezdéssel minden hétköznap különböző produkciók kerülnek képernyőre. Hétfőnként a Legyen ön is milliomos Friderikusz Sándorral és az Életre-halálra (Chase) című krimisorozat, keddenként a Heti hetes és a Terra Nova - Az új világ (Terra Nova) című scifi, szerdánként a Forró nyomon, valamint egy másik új krimi, a Elfelejtve (The Forgotten), csütörtökönként megint csak a Milliomos és egy másik időutazós scifi széria, Az utazó (Journeyman), míg péntekenként este filmeket láthat a nézőközönség.

A már említett 19:00-s Jóbarátok mellett még két klasszikus sorozatot fog adni az RTL Klub: hétköznaponként 11:30-tól A kaméleont, míg hétvégenként délután 1-től a Remington Steele-t. Ezek mellett ugyancsak nem hazai premier lesz a szombat 19:00 órás kezdéssel adásba kerülő két Ezel - Bosszú mindhalálig-epizód. De nem csak a török sorozat olyan, amit korábban már láthattak az RTL-es nézők, hanem ilyen lesz a hétköznaponként 18:00-tól kezdődő Vacsoracsata, valamint a hétvégenként ismétlésre kerülő Szombat esti láz 3. évada is. A nem említett időpontokban, azaz 14:00 előtt A kaméleon kivételével az előző napi műsorokat nézhetik meg azok, akik lemaradtak volna az első sugárzásról.


Az RTLII pár premierjét vasárnapra fogja tartogatni. Ezek sora a Kőgazdagok (Privileged) című gazdag tinikről szóló amerikai sorozattal fog kezdődik, majd egy 18:00-s Legyen ön is milliomossal folytatódik, hogy 21:00-s kezdéssel az I Love Gjoni, 22:00-tól pedig a Heti hetes következzen, melyet, mint már említettünk, kedd esténként fog ismételni az RTLII.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skyhero911 #10
    Elírtam, (elnézést a rossz szó használatért) az igényes szó helyett nézhető filmet akartam írni. Gondolok itt egy, Vasemberre, District 9-re, avagy sorolhatnám még, mondjuk valakinek ez sem nézhető, de igazából értelmet keresni bármelyik filmbe hülyeség, elgondolkodni ellehet, de sok minden már a film nézése közbe megdől, mint elméleti/gyakorlati kivitelezés.
    Nincs "igényes" nézhető műsor, ami meg az, azt nem az RTL-en találjuk. Ami meg kicsit is nézhető volt, azt abba hagyták.

    (dresden1: te vagy már az okos )
  • Kelta #9
    A Modern family egy remek, kiváló sitcom, ne szóld le :)
  • Zombee #8
    Nyilván az igényesség jegyében butították le az amúgy sem feltétlenül csúcsintelligens Legyen ön is milliomost is, és csináltak belőle trollparádét azzal a gyökér Friderikusszal. A Maúnika show sikere sem az igényességet bizonyítja. Filmet eleve nem sokat adnak, van, hogy egész hétvégén a saját készítésű szarok mennek.
  • dresden1 #7
    Ilyen ostobaságot, hogy egy igényes film dob a nézettségen, hogy sikerült röhögés nélkül leírnod?
  • skyhero911 #6
    Miért vennének értelmes sorozatot? Egyáltalán miért adnának értelmes dolgot a Tv-ben? Legfőképpen a kereskedelmi csatornákon. Az értelem már akkor elveszett amikor évente leadták ugyan azokat, nem is kell nagyot mondanom, szerintem mindenki emlékszik arra, hogy jó pár évig minden karácsonykor a reszkessetek betörők ment. Továbbra is többségben a Zs kategóriás filmek, és évente 6-8 film amit "premierként" leadnak, holott az is már 3-5 éves film. Nem mondom, hogy csináljanak egy HBO-t, mert ott meg minden nap leadják ugyan azt. Csak miért nem lehet olyat adni, ami tanítja az embereket, érdekes, vicces és szórakoztató...?
    Mert nincs benne pénz, amíg a pénzre hajaznak, nem lesz értelmes dolog egyik csatornán sem. Pedig egy-egy igényes film nagyot dobhat a nézőszámon, és nagyobb is olyankor a reklám bevétel....
  • morden #5
    Nem vagyok egy nagy műsorszerkeztő, de annyit még én is vágok, hogy nem illik ugyan azt a sorozatot ugyan abban az időben leadni. Viasaton 19:00 tól 20:00 ig megy a Jóbarátok 2 epizóddal, erre rányomja az RTL II is.
  • Csaba42 #4
    Először azt olvastam, hogy "Egy rém rendes család", de tüzetesebb vizsgálódás után csalódnom kellett. Kb. egy marék lócitromot sem ér ez a felhozatal. :(
  • Zombee #3
    Hehe. Dirk Gerkens nyilatkozta, hogy az RTL2 műsorát értékesnek találják, és nem elégedtek meg azzal, amennyit a Digi fizetett volna érte. Nevetséges. Értem én, hogy piaci érték, de attól még okádék az egész.
  • astrobal #2
    +1 :D

    reméltem hogy értelmes sorozatokat vesznek meg. hiú ábránd maradt.
  • skyhero911 #1
    Erről csak ez jutott eszembe
    RTL2