Ötvös Tibor

Knowing trailer

Megérkezett az első előzetes az Alex Proyas rendezte Knowing című thrillerből. A filmben Nicolas Cage kénytelen versenyt futni az idővel.

Alex Proyas neve a komolyabb sci-fi rajongóknak tuti ismerősen cseng. Az úriember a Dark City kapcsán már letette a névjegyét Hollywood asztalára, az Én, a robot kapcsán pedig bebizonyította, hogy egy nagy költségvetésű filmet is képes sikerre vinni. Nos, a jelek szerint legújabb alkotása sem üres termekben pereg majd. A Knowing című sci-fi thriller elég érdekes sztorival rendelkezik: egy tanórán a kisdiákok azt a feladatot kapják, hogy rajzolják le, szerintük milyen lesz a világ 50 év múlva. EZt beteszik egy dobozba, majd elássák és 50 év után kiveszik.



Az egyik lapon azonban nem rajz, hanem titokzatos számkombinációk találhatók, melyek a Nicolas Cage alakította főhős birtokába kerülnek. Mint kiderül, a papíron az elmúlt 50 év legnagyobb katasztrófáinak pontos dátum és a halottak száma található. Ám a sorozat folytatódik és újabb tragédiák várhatók.

Nicolas Cage újra egy sci-fiben próbálkozik, mely bizonyára jobban sikerül, mint a feledhető Next - A holnap a múltté. Az előzetes mindenesetre nagyon üt, a végleges filmre azonban még jövő márciusig várnunk kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PieSar #4
    Rose Byrne? Nézzük.
  • nessboth #3
    Hááát, engem abszolúte nem győzött meg...de a Dark City, és az Én a Robot nálam bizonyított, lehet, hogy ebből is kisül valami...
  • PokerFace #2
    Alig várom! Nic Cage forever!
  • xmodule #1
    Erre kiváncsi leszek.