Szekeres Viktor

Őszinte előzetes az év egyik legnagyobb durranásának

Idén a legnagyobb tinédzser hisztériát Az éhezők viadala váltotta ki. El is készült a film őszinte előzetese, melyben szerencsére nem kell átélnünk a tinilányok lelkes sikongatását.

Nemrég mi is hírt adtunk arról, hogy az egyik YouTube-csatornára felkerültek nevesebb filmek "őszinte előzetesei", hogy az érdeklődőknek pár kellemes és humoros percet szerezzenek. (Az Avatar őszinte trailerje itt nézhető meg, ez pedig A sötét lovag rendhagyó trailere.) A legutóbbi videót követően az azokat készítő ScreenJunkies csapat cseppet sem meglepő módon az idei év egyik legnagyobb sikerére, Az éhezők viadalára vonatkozóan kapta a legtöbb kérést, így elkészítették ennek a filmnek az őszinte trailerjét.


Az előzetes ismét csak telitalálatként értékelhető, több sarkalatos pontjára mi is kitértünk egyébként pozitív kritikánkban, abban bízva, hogy talán a második részre, vagy a további kettőre sikerül levetkőzni a hibákat és még élvezhetőbb lesz a végeredmény. Az a végeredmény, mely már így is rengeteg nézőt érdekelt, s talán már az is elmondható, hogy Az éhezők viadala a rengeteg azonosság és párhuzam, valamint a hasonló célközönség ellenére nem az új Alkonyat, hanem inkább az Alkonyat a régi Az éhezők viadala.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yodafon #4
    "cheap looking CGI fire" nagyon jóóóóó!!
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Fel is vagyok iratkozva a csatornájukra egy ideje :)
  • messen #2
    mármint a video ofc
  • messen #1
    sooo true :)