Szekeres Viktor

Folytatódhat az elmúlt évek egyik legjobb tinikomédiája

129 millió dollár nemzetközi bevétel és 7.0/10-es IMDb-osztályzat jellemzi a Bajos csajokat, mely a tinifilmek legjobbjai közé sorolja az alkotást. A Paramount tervei szerint a második rész új karakterekkel és színészekkel, de hasonló sztorival készülne el.

A Paramount szereplőválogatási felhívása alapján már nem csak azt lehet biztosra venni, hogy elkészül a 2004-es Bajos csajok (Mean Girls) folytatása, hanem azt is, hogy a második rész forgatása már jövő hónapban elkezdődik Atlantában. A hírek szerint az Emmy-díjas Melanie Mayron fogja rendezni a filmet, mely egy, a középiskolájába év közben érkező diáklányról fog szólni, aki megbarátkozik egy "körön kívüli" társával.


A történet, mely minden bizonnyal azonnal DVD-re fog készülni, idővel, akárcsak az első rész, a népszerű cicababákkal is foglalkoznak. A Paramount hasonló kezelésben a Buliszerviz (Van Wilder) című tinikomédiát is, annak a folytatása is DVD-s megjelenést kapott. A két film között annyi csak a különbség, hogy annak idején a Tina Fey által írt Bajos csajok jóval sikeresebb volt, hiszen világszerte 129 millió dollár bevételt ért el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!