Szekeres Viktor

Előzetes alapján jó lesz Denzel Washington új filmje

Denzel Washington novemberben idei második filmjével fog jelentkezni, s várhatóan a Flight is nagy sikert fog aratni, főleg, hogy a rendezője egy bizonyos Robert Zemeckis lesz.

Megérkezett a Paramount stúdió egyik idei nagy dobásának, a Flightnak az első előzetese és a plakátja. A magyar címmel és premierdátummal egyelőre még nem rendelkező filmet Amerikában november második mutatják be a mozik. A főszerepben Denzel Washingtont láthatjuk, mellette még Kelly Reilly, Don Cheadle, Bruce Greenwood, Brian Geraghty, John Goodman és Tamara Tunie kapott fontosabb szerepet.


Azonban a filmnek nem feltétlenül a bevételek szempontjából az egyik legmegbízhatóbb színésznek számító Washington az igazi húzóneve, hanem a rendező, Robert Zemeckis, aki 2000 óta most rendez először élőszereplős filmet. A Vissza a jövőbe-trilógia, valamint a Forrest Gump apja az elmúlt tíz évben ugyanis csak animációs filmekkel jelentkezett (Polar Expressz, Beowulf - Legendák lovagja, Karácsonyi ének). A Flight története egy pilótáról szól, aki kényszerleszállást hajt végre, s ezzel majdnem 100 ember életét menti meg. Azonban egy vizsgálat során kiderül, hogy nem biztos, hogy megérdemli a hős titulust.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #3
    A Safe house-tól is többet vártam, mint 1 B-kat du-i HBO film.
  • hernyo05 #2
    Gondolom sok fáradt éjszakába tellett ezt a plakátot elkészíteni :D amúgy jónak tűnik, de akciófilmnek szerintem semmiképpen nem mondható, max az elején mikor zuhannak, inkább dráma végig. a trailer alapján Denzel alakítása sem lesz gyenge
  • Nebojsa #1
    Ennyiből még nem tudtam eldönteni mit kapok: látványos akció filmet vagy látványos drámát? Estleg nyomozós tudathasadásos alkoholos filmet? Az biztos, hogy a látvány oké lesz