Szekeres Viktor

Itt a várva várt Tirannoszaurusz előzetese - csak 18 éven felülieknek

2011. egyik legjobb filmje, a Tirannoszaurusz sem fogja elkerülni Magyarországot, hiszen a tervek szerint már márciusban megnézhetjük Paddy Considine bemutatkozó munkáját.

Itthon csak március nyolcadikán mutatja be a Budapest Film a Tirannoszauruszt (Tyrannosaur), s még magyar előzetes sem született a filmhez, de magát a premier tényét az eredeti trailerrel is lehet illusztrálni. A film a színész Paddy Considine első játékfilm-rendezése, mely saját 2007-es, sokszoros díjnyertes Dog Altogether című rövidfilmje alapján készített.


A minap a legjobb filmkategóriájában a Brit Független Filmdíjat is elnyerő Tirannoszaurusz története Considine saját tapasztalatai alapján íródott, azonban semmiképp sem tekinthető önéletrajzi alkotásnak. A sztori hősei Joseph, a munkanélküli, iszákos és hirtelen haragú özvegy, valamint a bolti eladó Hannah, aki "megszánja" őt, igaz egy sötét titkot rejteget múltjában - kettejük furcsa barátságáról szól a film. A főbb szerepekben olyan ismert angol színészeket láthatunk, mint Peter Mullan, Olivia Colman és Eddie Marsan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #5
    ..soha nem értettem milyen logikai kapcsolatot véltek felfedezni az évszám és valamilyen jelenség között, hülyeség azzal érvelni hogy milyen évet irunk.....
  • TreDoR #4
    Azért így 2011-re leszokhatnának már arról, hogy olyan címeket adnak egyes filmeknek aminek semmi köze a tartalmukhoz.
  • brueni #3
    várva várt, aha!
    meg 18-on felülieknek

    jól vagy kedves viktor?
  • Lipi1980 #2
    Én meg a cím alapján vártam volna hogy mikor harapja le valaki fejét egy T-Rex, bár akkor nem nyert volna Brit Független Filmdíjat :)
  • pokolfiu #1
    elsőre aszittem valami Asylumos szar lesz.... :)