Szekeres Viktor

Videó szivárgott ki a Prometheus Alien-kötődéséről

A Prometheus előzetesében már egy pillanatra felvillant egy kapocs, mely a filmet összekapcsolja az Alien-univerzummal, de nemrég egy sokkal egyértelműbb kötődésről is lehullt a lepel.

Az év egyik leginkább várt scifije mindenképp Ridley Scott Prometheus című filmje, mely afféle Alien-előzményfilmként kezelendő olyan színészekkel a főszerepben, mint Noomi Rapace, Charlize Theron, Michael Fassbender, Logan Marshall-Green, Idris Elba és Guy Pearce. Utóbbi szerepéről sokáig nem lehetett sokat tudni, de egy magyar forrásból kiszivárgó spoiler fény derített rá, s ezen információ hitelességét nemrég egy vírusvideó netre kerülése is megerősítette. Guy Pearce ugyanis nem mást fog alakítani, mint Peter Weylandet, akinek a 2023-as TED-konferencián tartott beszédébe lehet bepillantani az alábbi videón.


További információkat a Weyland Industries honlapjáról lehet szerezni, onnan a linkek segítségével Weyland élettörténetét is le lehet hívni. Guy Pearce karakterének beszédét Ridley Scott és Damon Lindelof elképzelése alapján Luke Scott rendezte és a Prometheusban nem fog szerepelni, csak a kampány miatt készítették el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Hatásos kampány film - most már meg akarom nézni a Prometheust :)
    [Még ha ez a jelenet nem is lesz a filmben.]
  • amitakartok #1
    Nem rossz...