Szekeres Viktor

Megérkezett az Alien-előzményfilm Prometheus plakátja

A szinte nézhetetlen verzióban kiszivárgott előzetest még mindig nem követte hivatalos trailer, de a 20th Century Fox legalább egy plakáttal megkönyörült a mozis scifik nagy rajongóin és az Alien-fanatikusokon.

A 20th Century Fox a neten is megjelentette Ridley Scott új filmjének, a Prometheusnak az első plakátját. A Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie, Logan Marshall-Green és Patrick Wilson főszereplésével készült scifire azért is figyelnek oda a filmrajongók, mert eredetileg Alien-előzményfilmként indult, de azóta önálló alkotássá nőttek ki magát - de persze "az Alien-filmek DNS-e" így is jelen lesz benne.

A Prometheus Amerikában június nyolcadikán kerül bemutatásra, jó hír viszont, hogy a hazai premiert már több mint egy héttel korábban, május 31-én megtartják. A történet a hivatalos szinopszis szerint egy csapat tudós és felfedező távoli világok irányába tett útját fogja nyomon követni, mely során komoly fizikai és mentális próbatételnek lesznek kitéve, s mely során többek között az élet legfőbb rejtélyére is választ kapnak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #17
    Látszik, hogy nem jársz fórumokra, mindenhol ugyanez a szokás. Viszont tényleg csak a magyar fórumokon van olyan, hogy valaki jön és elkezd "magyarozni", jelezve azt, hogy mennyire nincs képben.
  • Merces #16
    ..ja és gondoltad beszállsz
  • finizlik #15
    Látszik hogy magyar fórum... Itt osztjátok egymást egy fasságon.
  • Merces #14
    ...legyenek rendes arányok_? igen ne ugy nézzen már ki mint mikor Pistike lefényképezi az apukáját a Szabadság-szoborral, persze lehet hogy én nem értek valamit.........
  • NEXUS6 #13
    Az a gond, hogy a fej szinte kivehetetlen.

    Amúgy szerintem se nagy durranás a plakát.
    Félek kicsit, mert Scott mester mostanában néha erősen mellényúlt, pl a Robin Húd begins!
  • NovaTerra #12
    Ez Alien plakát is hasonló! Az se mond semmit, inkább hangulatot teremt. Persze a film megnézése után, már lehet tudni az Alien plakát mire vonatkozott, valószínűleg ilyen lesz ez is.
  • kriszwells #11
    Elsőre látom cím nélkül nem biztos az Alien ugrik be, de nekem tetszik a hangulata különösen az alak hátulról a kicsi felbontásban. A nagyban látom hogy az egy csaj?, a sziklafejet észrevettem, de szerintem a fényben az alak előtt is áll valaki vagy 2 valaki, mintha lábak lennének ott.
  • sandor8206 #10
    nem tudom mit vársz egy plakáttól? elmondja a sztorit?
  • pokolfiu #9
    amúgy Cef által linkelt is átvan méretezve, és nagyjából ugyanaz... sügerek...
  • pokolfiu #8
    kákán a csomót... áruld el mi többet-lényegesebbet látsz a nagyfelbontású képen? hm? sokan szerintem még a az emberi fejet se vették ki se itt se ott... és kérlek idézd hol jeleztem, hoyg számomra nem fontos a minőség pupák...