Szekeres Viktor

The Walking Dead: jövőre még több rész!

A The Walking Dead című népszerű zombisorozat már a második szezonjában is jóval több részt hozott el, mint az elsőben, s mint kiderült, a folytatásban tovább fog nőni az epizódok száma.

Az amerikai AMC csatorna bejelentette, hogy a The Walking Dead című zombisorozat jelenleg is készítés alatt álló harmadik szezonja 16 epizódból fog állni. Mindez előrelépést jelent, hiszen az első évad hat, míg a második tizenhárom részt tartalmaz(ott). Ha azt nézzük, hogy a sorozat hatalmas siker, nézettsége még az első évadét is meghaladja, akkor a bejelentés cseppet sem meglepő, de ha olyan irányból közelítünk, hogy hatalmas siker ide vagy oda, a második szezonra csökkentett költségvetéssel vághattak neki a készítők.

Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a 2. évadhoz hasonlóan a harmadikban is két részletben kerülnek majd képernyőre az epizódok, a vélhetően őszi startot követően decemberben és januárban szünetelni fog a sorozat. Az írógárdát továbbra is az a Glen Mazzara fogja vezetni, aki a 2. évad közben váltotta az ellehetetlenítése miatt távozó készítőt, Frank Darabontot, de mellette továbbra is fontos szerepet fog betölteni az eredeti képregény szerzője, Robert Kirkman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #18
    ja, szemét a xxi. század egyik legnagyobb hatású sorozata, viszont egy zombis sorozat nem szemét. jó. btw, az rtl klub nem ismétel helyszínelőket. és a közönség imádja a sorozatot. azzal hadd ne foglalkozzanak már, hogy más csatorna milyen sorozatokat ad.
  • chuky123 #17
    Lenne rá kereslet persze nem főműsor időben. Az a baj hogy csak a "szemetet" adják a magyar kereskedelmi tv-ék. Helyszínelők 20-ik ismétlését.
  • kalapos01 #16
    "Szégyellhetik a magyar csatornák, hogy egyikük sem volt képes bevenni a kínálatba!"

    LOL. Vegyenek meg egy pár embert érdeklő sorozatot, amikor a legtöbben letöltötték? Kit érdekelnek itthon a zombik
  • kalapos01 #15
    Te biztos, hogy jól számoltál? Ha 3 millió volt egy epizód, akkor az 1. évadra 18 milliót költöttek. Ha 2 millió lett egy epizód, akkor a 2. évadra 26 milliót költöttek.
  • mochee #14
    Mindegyik részhez van magyar felirat, mert én azzal néztem meg őket. hosszupuskán fenn is vannak, de gondolom a feliratok.info -n is. Nekem tetszett a második évad, jól megcsinálták, bár a költségeket nem kéne tovább faragni, mert ez így is elég kevésnek tűnik.
  • tomboy013 #13
    Az első 2 részhez van eddig magyar felirat, a 3. résznél elvileg a BS player talál, de nem tudtam megnézni mert valamiért nem bírom működésre bírni a BS-t.
  • Wittgen #12
    Tipikus idióta stúdió döntés, ha valami sikeres, akkor berendelik a folytatást, de gyorsan költséget faragnak, hogy a profit nagyobb legyen.

    Aztán, ha bukik a minőség, akkor meg széttárják a kezüket, megszámolják a zsét és megszűntetik a sorozatot.
  • Laza #11
    A 2. évadon meg is látszik a költségfaragás ... az első fele szinte végig azon a hülye farmon játszódik, arra aztán nem kellett sokat költeni ..... nem úgy, mint az 1. évad rengeteg városi jelenetére ... nem beszélve a rengeteg zombiról.

    Remélem felpörög kicsit a sorozat és löknek alá manit is, mert nagyon jó alap lenne rengeteg ötlethez. Volna mit megfilmesíteni.
  • nessboth #10
    Hát, első évad negyedik részéig volt izgalmas, utána barátok közt zombikkal lett belőle.
  • donceleger #9
    Igen, ezek a sorozatok engem is érdekelnének, különösen a Chuck és a Fringe. Kiegészíteném a Dr. Csont sorozattal a listát, ott meg az 5. évad 16. része után befejezték, majd pár hét után elkezdték adni a 4. évadot. Nagy szemétség ez, mert még csak azt sem lehet mondani, hogy a felénél mentek el szünetre. Viszont gondolom megvan az egész évad nekik, csak basszák leadni és ülnek rajta! Undorító mocskos bagázs!
    Úgy látszik meg kell szeretnem feliratosan nézni a sorozatokat, mert ezekre a buzi ker. csatornákra várok, akkor soha nem fogom tudni végig nézni a kedvenceimet. De mondhatnám a Heroest, vagy az Odaátot is! ááááááá mindegy, nem idegesítem magam!