18
  • winnie
    #18
    ja, szemét a xxi. század egyik legnagyobb hatású sorozata, viszont egy zombis sorozat nem szemét. jó. btw, az rtl klub nem ismétel helyszínelőket. és a közönség imádja a sorozatot. azzal hadd ne foglalkozzanak már, hogy más csatorna milyen sorozatokat ad.
  • chuky123
    #17
    Lenne rá kereslet persze nem főműsor időben. Az a baj hogy csak a "szemetet" adják a magyar kereskedelmi tv-ék. Helyszínelők 20-ik ismétlését.
  • kalapos01
    #16
    "Szégyellhetik a magyar csatornák, hogy egyikük sem volt képes bevenni a kínálatba!"

    LOL. Vegyenek meg egy pár embert érdeklő sorozatot, amikor a legtöbben letöltötték? Kit érdekelnek itthon a zombik
  • kalapos01
    #15
    Te biztos, hogy jól számoltál? Ha 3 millió volt egy epizód, akkor az 1. évadra 18 milliót költöttek. Ha 2 millió lett egy epizód, akkor a 2. évadra 26 milliót költöttek.
  • mochee
    #14
    Mindegyik részhez van magyar felirat, mert én azzal néztem meg őket. hosszupuskán fenn is vannak, de gondolom a feliratok.info -n is. Nekem tetszett a második évad, jól megcsinálták, bár a költségeket nem kéne tovább faragni, mert ez így is elég kevésnek tűnik.
  • tomboy013
    #13
    Az első 2 részhez van eddig magyar felirat, a 3. résznél elvileg a BS player talál, de nem tudtam megnézni mert valamiért nem bírom működésre bírni a BS-t.
  • Wittgen
    #12
    Tipikus idióta stúdió döntés, ha valami sikeres, akkor berendelik a folytatást, de gyorsan költséget faragnak, hogy a profit nagyobb legyen.

    Aztán, ha bukik a minőség, akkor meg széttárják a kezüket, megszámolják a zsét és megszűntetik a sorozatot.
  • Laza
    #11
    A 2. évadon meg is látszik a költségfaragás ... az első fele szinte végig azon a hülye farmon játszódik, arra aztán nem kellett sokat költeni ..... nem úgy, mint az 1. évad rengeteg városi jelenetére ... nem beszélve a rengeteg zombiról.

    Remélem felpörög kicsit a sorozat és löknek alá manit is, mert nagyon jó alap lenne rengeteg ötlethez. Volna mit megfilmesíteni.
  • nessboth
    #10
    Hát, első évad negyedik részéig volt izgalmas, utána barátok közt zombikkal lett belőle.
  • donceleger
    #9
    Igen, ezek a sorozatok engem is érdekelnének, különösen a Chuck és a Fringe. Kiegészíteném a Dr. Csont sorozattal a listát, ott meg az 5. évad 16. része után befejezték, majd pár hét után elkezdték adni a 4. évadot. Nagy szemétség ez, mert még csak azt sem lehet mondani, hogy a felénél mentek el szünetre. Viszont gondolom megvan az egész évad nekik, csak basszák leadni és ülnek rajta! Undorító mocskos bagázs!
    Úgy látszik meg kell szeretnem feliratosan nézni a sorozatokat, mert ezekre a buzi ker. csatornákra várok, akkor soha nem fogom tudni végig nézni a kedvenceimet. De mondhatnám a Heroest, vagy az Odaátot is! ááááááá mindegy, nem idegesítem magam!
  • Bendzs
    #8
    Na látod, ezért nem nézek tv-t (Discovery, NatGeo kivételével, ha épp nem ismétlés megy ott is)...

    Az RTL Klub a legnagyobb tahó sorozatok terén, főleg amikor évad vége előtt 3 résszel levették a Rejtélyt (Fringe) a műsorról, és 1 évvel később semmi bejelentés nélkül folytatták, (ugyanezt csinálták a Mentalistával is, csak ott az elejétől kezdték vetíteni az egész sorozatot); vagy pl. amikor 2-3 éve nyáron elkezdték vetíteni a Chuck-ot, és a 2. rész után befejezték "nincs elég néző, mert a ValóVilág-élvező szellemileg visszamaradottakat és a Barátok Közt nézőit nem köti le egy normális sorozat" indokkal... és akkor a Listener-t még nem is említettem.
  • donceleger
    #7
    Szerintem meg egy nagyon jó sorozat! Szégyellhetik a magyar csatornák, hogy egyikük sem volt képes bevenni a kínálatba! Nem szoktam feliratosan semmit sem nézni, de ez megéri.
    Itthon meg csak nyomják a CSI 25. ismétlését! Fuck TV!
  • Bendzs
    #6
    Az történt, hogy Frank össze akart hozni egy igazán ütős 2. évadot, de az AMC nem adta meg rá a pénzt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...gyakorlatilag azt várták el tőle, hogy alacsony költségvetésű legyen a sorozat, mert az 1. évadra is sok pénz elment (ennek ellenére ilyen sikere alig volt még a csatorna bármely sorozatának...
    forrás: facebook.com/thewalkingdeadamc/, (meg valamelyik külföldi sorozatos oldalon írták egy cikkben)

    ...ő meg otthagyta őket.
  • Dakkon
    #5
    "aki a 2. évad közben váltotta az ellehetetlenítése miatt távozó készítőt, Frank Darabontot"
    mi az hogy "ellehetetlenítése miatt távozó készítő"? nem tudom értelmezni. mi történt Frankk-al?
  • weine
    #4
    A bárka 2 -höz találtál magyar (vagy angol) feliratot?
    Eddig csak szerb(WTF?!) feliratot találtam...
  • Bendzs
    #3
    A 2. évad első fele nem volt valami maradandó élményt nyújtó, leginkább egy családi drámához hasonlítható... remélem az évad második fele izgalmasabb lesz.
  • tomboy013
    #2
    Nekem tetszett az 1. évad. De a második évadnak a 6 részénél nincs kedvem tovább nézni. Unalmas. Inkább nézem a Bárkát =)
  • shaddam
    #1
    A képregényhez képest egy selejt lett a sorozat.Lefogadom a cliffhanger az lesz hogy elhagyják a farmot jujj.