Szekeres Viktor

A Battlestar Galacticából a 24-be

Amikor véget ér egy sorozat, természetes reakciója a tévés produkciókat gyártó stúdióknak, hogy a szabaddá vált színészeket megpróbálják megszerezni saját sorozataik számára. A színész ilyenkor válaszút elé kerül: becsatlakozik egy már meglévő sorozatba, vagy saját egóját fényezi és belevág egy bizonytalan kimenetelű pilotforgatásba.

A Battlestar Galatica szereplőire is ez a sors várt: Jamie Bamber ma már a Law & Order: UK főszereplője, Grace Park a The Cleaner állandó figurája, Tricia Helfer a Burn Notice-ban játszott, Mary McDonnell több Gace klinika-epizód szereplője volt, Tahmoh Penikett a Dollhouse-ban volt, míg Aaron Douglas a The Bridge-ben lesz látható.



Katee Sackhoff, aki Starbuck bőrébe bújt a scifiben már a BSG alatt is feltűnt a Bionic Woman szereplőjeként, majd Lost & Found címmel pilotot is forgatott, amit viszont az NBC nem rendelt be, így munkakeresés közben érdekes lehetőségbe botlott: a 24 nyolcadik szezonjára kerestek a készítők egy CTU-s elemzőt, s a meghallgatások után végülis Sackhoff mellett döntöttek, aki így jövőre megpróbálhatja levetkőzni magáról a szigorúan néző kemény csaj imidzsét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • andi0811 #3
    Jack már kétszer halt meg:)
  • FoodLFG #2
    spoiler veszély! xD
  • kumica #1
    lol, és lehet ha gonosz lesz Starbuck, Jack átlővi a térdét vallatás során mert nehéz lesz megtörni, hiszen ő már meghalt egyszer, de feltámadt:)