Ötvös Tibor

Bajban a negyedik Bourne-kaland

Paul Greengrass nézeteltérésbe keveredett a Universal fejeseivel, a hírek szerint távozni készül a negyedik Bourne-film rendezői posztjáról. Erre Matt Damon kijelentette, hogy akkor ő sem vesz részt a produkcióban.

Pedig minden szépen alakult: a Bourne-trilógia jól teljesített, a stúdió elégedett volt, a rendező, Paul Greengrass és a főszereplő Matt Damon is benne volt egy újabb részben. Ám pár hónappal ezelőtt a Universal kicsit megváltoztatta a megbeszélteket. A Bourne 4 forgatókönyvét a harmadikat is jegyző George Nolfi készítette el, aki egyébként jelenleg is Damonnal dolgozik a The Adjustment Bureau kapcsán.



Ám a stúdió pár hónappal ezelőtt felkérte Josh Zetumert (Peter Berg Dűnéjét is ő írta), hogy készítsen egy "hasonló" szkriptet, mely lépéséről azonban nem tájékoztatta a direktort. Greengrass így eléggé megsértődött és állítása szerint elment a kedve az egésztől. Egy közeli munkatársa szerint a rendező már Nolfi verzióját sem szerette és az új szerinte csak rosszabb lett. További rossz hír, hogy a dologra Damon úgy reagált, hogy ha nincs Greengrass, akkor ő sem tér vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)