Szekeres Viktor

Csúszhat a 24 8. évad kezdése

Kiefer Sutherland megint rosszalkodott, s bár inkább hasonlít az eset egy, a bulvársajtó által felfújt lufira, a körülmények alakulása miatt a történések a 24 kezdését is befolyásolhatják.

A tervek szerint ugyanis még a hónapban elkezdődött volna a Fox csatorna népszerű akciósorozatának forgatása (a soron következő 8. évaddal), azonban Kiefer Sutherland egy nyilvános eseményen nemes egyszerűséggel lefejelt egy divattervezőt, akinek az orra is eltört.

Sutherland - aki azóta feladta magát a rendőrségen - alapesetben testi sértés vádjával nézne szembe, azonban korábbi letartóztatásai miatt csak feltételesen lehetett szabadlábon, azzal a feltétellel, hogy 5 évig nem keveredik hasonló bajba. S mivel ezt megszegte a színész, így akár hosszabb börtönbüntetés is várhat rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #37
    A 7-esnél is kimaradt egy év, tök sokat kellett rá várni, ne csinálják már.

    (Mellesleg ha tényleg úgy történt (volna), ahogy írják, én annyira nem ítelem(-ném) el, hogy lefejelte.
    Most általánosítok (OFF): én sem szeretem azokat a köcsögparasztokat, akik annyira el vannak szállva maguktól, és nem veszik észre, hogy bunkók, ráadásul még a szép szóból sem értenek, bocsánatot kérni meg még neki derogál. Az ilyeneket el kéne agyabugyálni néha. Kár, hogy nem vagyok verekedős.)
  • Szolnokboy1 #36
    nem tűnik fel, hogy rohadtul beégtél? csihadjál már!
  • andi0811 #35
    Ugyan már! Majd kap a fickó egy vastag csekket, pár százezer dollárról (vagy még többről), aztán eszébe jut, hogy mégsem fáj annyira az orra, és visszavonja a feljelentést. Végül is egy több százmillió dolláros sorozatról van szó, a FOX is tudja, hogy mi forog kockán, gondolom megteszik a megfelelő lépéseket.
  • joco1114 #34
    Gyerekek engem nem érdekel, mit csinál egyébként, de elsiklottatok a lényeg felett: MI LESZ A 8. ÉVADDAL, ha ő nem lesz egy darabig???

    Joc
  • Athor #33
  • andi0811 #32
    "Ahogy tapasztalom, winnie gyakran generál ilyesmit... :)) "

    Igen, pont erről van szó. Írtam egy hozzászólást, ami winninek nem tetszett és elkezdett kötözködni, meg beszólogatni. Egyébként én senkit nem akarok meggyőzni, mert rohadtul nem érdekel az ilyen kötekedő alakok véleménye, és én nem is akartam senkivel szópárbajozni, de gondolom ezt te sem hagytad volna szó nélkül.
    De az tény, hogy utána sokkal jobban éreztem magamat!
  • Athor #31
    Nos... a Kiefer Sutherland bácsi az egyik kedvenc színészem. És most mondok valami izgalmasat: K*rvára nem érdekel, hogy iszik, drogozik, buzit ver ( :)), nekem akkor is az egyik kedvenc színészem. De azt sem értem, miről is folyik itt a vita? Hiszen úgysem fogjátok tudni meggyőzni az ellenfelet, hogy valóban iszik-e, drogozik-e, meg hogy milyen okból fejelte le, és valóban az-e, akit lefejelt... Bár lehet, hogy itt a szópárbaj magáért a szópárbajért megy? Afféle művészet a művészetért (L'art pour L'art)... Ahogy tapasztalom, winnie gyakran generál ilyesmit... :))
  • andi0811 #30
    Én csak arra lennék kíváncsi, hogy miért gondolod azt, hogy mindig neked van igazad?
    pl. azt írod "ha azt írom a barátok köztre, hogy egyáltalán nem gagyiszarbéna, hanem bántóan közepes".
    Ez a te véleményed, miért nem lehet másnak más véleménye? Ha neked nem tetszik valamilyen hozzászólás, akkor rögtön leugatod, és úgy állítod be a dolgot, hogy sorozatok témában csak és kizárólag a te véleményed mérvadó, a többiek mind hülyék. Miért baj az, ha másnak más véleménye van, ami esetleg nem egyezik a tiéddel? Különben is, eléggé hülye dolog ízlésekről vitatkozni, ha valakinek a Barátok Közt "gagyiszarbéna" az miért zavar téged? Hidd el, nem te vagy a világ közepe, és azért mert sokat tudsz a sorozatokról, még másnak is lehet - esetleg eltérő - véleménye.
  • winnie #29
    mikor valaki nem képes értelmezni, rögtön a szöveg bukott be?:) óóó:))) ez így túl egyszerű logika, pedig az irónia még nem is magasröpt. (már eleve a hír tálalása is ironikus, volt, másképp nem is lehetett volna, hogy ez a szerencsétlen "hülye", megint tökön rúgra magát. akadt aki ki is emelte benne a "poént".

    a szmájli tényleg a végső mankó volt, mert azért leesett idővel nekem is, hogy nem mindenki veszi a lapot, pedig, ha valaki egyes kijelentést direkt eltúloz, az abszurditásba visz, akkor egyértelmű lehetne. (én azt írom, hogy lovag volt, holott mindenki tisztában van vele, hogy nem. hiszen abszurd feltételezni ilyesmit. csak az nem ítéli el őt, aki nagyon el van szállva:)

    --
    ó, pár kommentről lemaradtam.

    "Már több cikknél is észrevette, hogy homokos téma sért téged. Meleg vagy?"

    ez komolyan érdekel? ha járni akarsz vagy ajánlatod van, inkább privátban, ne a többiek előtt. de, ha így fúrja az oldalad, nem, nem vagyok. (vagy legalábbis eddig még nem döbbentem rá. van, hogy egyesek életük delén túl jönnek rá.)

    (de maga a komment tetszett. tipikus, 1*1-es szittya (szittyó?) logika, így nem csodálom, hogy nem jött le az irónia. máskor 8 szmájlit rakok és lassabban gépelek:)))))))) nyolc.

    csak hogy értsd: valaki, aki nem ostoba homofób és nem negatívan áll hozzá a "mássághoz" (most komolyan, mi közöm nekem általam ismeretlen emberek preferenciáihoz, hogy kivel osztja meg a háztartást - abban egyébként valami bájos, hogy egy 1*1-esnek a melegségről azonnal a szex jut eszébe. vajon miért?) az az 1*1-es logika szerint csak más lehet. gratuláció. (ld. a párhuzam. ha azt írom a barátok köztre, hogy egyáltalán nem gagyiszarbéna, hanem bántóan közepes, akkor az 1*1-es user azt reagálja, hogy "persze, nézd csak tovább a Bk-t, "bisztossan" az a kedvenced". hogy miért? mert 1*1-es (remélem én nem vagyok az. ha igen, akkor megfőtt...)

    de arra kíváncsi lennék, hogy hol sértett engem a téma? (mert gondolom nem a levegőbe beszélsz. én általában csak konstans módon mosolygok amikor pár emberből kibújik a programozottdroid:)

    "Akkor miről is beszélsz micimackó?"

    hadd ne magyarázzam el. értelmezz szöveget. mindent nem akarok szájba rágni.
  • 1Obi1 #28
    Nekem mondod? Alap videó.