Szekeres Viktor

Itthon bukni fog az új Harry Potter?

Az ember csak kapkodja a fejét, hogy milyen kevés elegendő ahhoz, hogy új könyvciklust kiáltsanak ki Harry Potternek, ráadásul a filmvilág is cinkossá vált az ügyben, hiszen éppen a Harry Potter 6. felszabadult bemutatási dátumát foglalta el az Alkonyat és lett gigantikus siker - Amerikában. Nálunk viszont...

Itthon csak novemberben jelent meg Stephenie Meyer sikerkönyve, az Alkonyat (Twilight), így még közel sem tehetett szert akkora rajongótáborra, mint például Amerikában, de ha a papírforma beigazolódik és itthon is siker lesz a könyv, akkor a második filmre minden bizonnyal sokkal inkább fognak áramlani a nézők.


Hiszen az elsőre, az Alkonyatra a premier hetében a fővárosban mindössze 9674-en voltak kíváncsiak, ebből 7072-en hétvégén, ami csak a 6. helyre volt elegendő, s ezzel a heti premierek közül az Égető bizonyíték és a Hazugságok hálójában is meg tudta előzni a filmet, melyek Amerikában kis túlzással összesen nem termeltek annyi dollárt (60 millió + 38 millió), mint az Alkonyat egy hét alatt (88 millió).

Persze a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen a szóbeszéd még elterjesztheti a film jóhírét, s talán már ez a hatás is mutatkozik a legfrissebb hétvégi adatokban, melyek szerint mindössze 10%-kal csökkent az Alkonyat nézőszáma a 2. hétvégén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #38
    Életemben nem hallottam erről az alkonyatról vagy mi ez... plakátot is amit láttam azthittem valami új tv-sorozat vagy ilyesmi... nudli semmitmondó szinészek + egy szar cím = bukás! szuperjó elismert színészek+ világsikerű könyv+ jó cím és jó kampány+ az időhúzás = Jó bevétel! ennyi!
  • Norbi507 #37
    De MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT??! Ez a cikkcím lehúzóan hat a Harry Potter filmre, már bocs!
    Ráadásul ki*aszottul félre lettem vezetve..teljesen más van a cikkben.. nem is a Harry Potter filmről rakott be képet..ide ÉN! azt tettem volna.
    Na mind1, legközelebb remélem olyan Harry Potteres címet látok majd hogy "a 6. Harry Potter film is világhírű lett top1" vagy nem tom, :D
    Az Alkonyat is jó (habár még nem láttam de meg fogom nézni).
    na byez
  • karit #36
    Itthon bukni fog az "új Harry Potter?"
    Két idézőjel, és talán a sok fikázó komment helyett érdemi hozzászólások jönnek az amúgy teljesen logikus cikkedre. Mert igaz, hogy népi mozgalom lett a cikkfikázás, azért valljuk be, okkal mondta a medve a vadásznak azt, amit.
  • smaszi #35
    Na akkor mi a tanulság emberek?
    SzV cikkeit ezután ne kommenteljük...én nem fogom..
  • CaptainRumi #34
    azok akik támogatják ezt az oldalt azok magasról szarnak, hogy milyen minőségű, tartalmú cikkek jelennek meg...csak az érdekli őket, hogy minél többen olvassák, kritizálják, kommentálják...
    és egy ilyen elfuserált cím nézzétek meg mennyi kommentárt szül...
  • lama king19 #33
    1000 bocs!!! mégsem!!! de a tényen nem változtat.
  • lama king19 #32
    non g..ik a szerkesztők... kitörölték a kommentemet ezzel kapcsolatban aminek szinte ugyanaz a mondanivalója mint a többieknek: SZAR A CÍM. szégyen!!! (nem tudják elfogadni az igazságot.)
  • Zombee #31
    Ennyi erővel meg Harry Potter az új Gyűrűk ura...
  • talos06 #30
    hát azért van néhány érdekesség, de nem a film/dvd rovatban mert ott van egy szekeres viktor nevű...
  • Phate #29
    Ekkora f*szságot! Dehogy fog bukni! Ne hasonlítsuk már a két filmet/könyvet össze!