Szekeres Viktor

A TV2 ismét nekifut a Battlestar Galacticának

A Battlestar Galactica cím idehaza csak pár ezer lelkes netezőnek mond valamit, ám ha azt mondjuk, hogy Csillagközi romboló, akkor több százezren csaphatnak a homlokukra. Jelentjük, a CsR visszatér.

Egyelőre még csak ismétlésekkel, de már ez is valami, ha azt tekintjük, hogy a CsR a TV2 elmúlt 3 évének első sorozata volt, mely a szombat kora délutáni sávban kikapott az RTL Klubtól. A gyenge nézettség miatt a csatorna előbb a 2. évados részeket felvezető ismétléseket hagyta abba, majd magát a 2. évadot is parkolópályára tette.


Most azonban, hogy a Csilagközi Romboló már DVD-n is megjelent idehaza, a TV2 csütörtök este 11 óra után ismét műsorára tűzi a népszerű scifi-sorozatot - első nekifutásra az első évadot felvezető minisorozatot láthatjuk, de bízzunk abban, hogy idővel eljutunk a befejező 4. évadig is, mely április 4-én kezdődik Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #18
    az 5. 45 percet adtákle, nem a minisorozattal kezdtek. de, hát ez van. a tv2 visszahozza, ismételni kezdi, és pont annak sír a szája, pont az nyafog, aki látta és nem akarja megnézni.
  • fidi99 #17
    Ennyit ezekről a parasztokról. Ezért nem is lesz nézettsége... Kiírja a műsorújságba, hogy az 1. részt vetíti, erre leadja a 3.-at. A pilot kimaradt.. ha most valaki leült megnézni biztos értette, hogy ki kivel van...
    No comment...
  • winnie #16
    nem védem őket, de ha szidom őket, akkor próbálom a tényelhez ragaszkodva. (akiolvasott tólem, az tudja, hogy mekkora baromságokat csinálnak szerintem.)

    1. nehogy már az legyen a baj, hogy egy sorozatot elkezdenek a egelejétől ismételni, hogy az is lásson régi részeket, aki menetközben kapcsolódott be. ez az ismétlés semmiben nem érintette a szombati ismétléseket.
    2, akkor meg miért zavar, hogy a háziasszonyoknak ott a mónika show. én spec örülök - ha van egy kedvenc műsor, akkor legyen jó nekik. tévét dettó nem nézek.
    4, a született feleségek nem siker, soha nem is volt. elrontott marketingnek köszönhetően mindig kikapott az ellenfelétől az első két évadban. a 3. évadban olykor, az elpakolásnak hála siker lehetett, de kábé fele-fele arányban verte meg a grace klinikát.

    hogy miért kell szüneteltetni? ez fura döntés volt, de egy sorozatot racionális szüneteltetni nyáron és január-februárban, hiszen az uborkaidőszak (ld. ahogy az rtl teszi a vészhelyzettel.)

    "Dr Hause-al ugyanezt csinálták, (szüneteltették, de minek)"

    a nagyobb siker érdekében. azonnal nyilvánvalóvá vált a tv2-nek, hogy a house kvázi az egyetlen főműsoridős sorozatuk, ami elveri az rtl-t, ezért a legnagyobb marhaság lett volna nyáron elégetni a részeket - főleg, hogy nem egyszer a house-ismétlés is megverte a konkurenciát.

    "Ott a Medium a tulvilág kalandorai, stb... (Mivel nem ismerem a sorozatok nagy részét így öcsém bnőjét kérdeztem)"

    a médium a túlvilág kalandorai sorozat mindig szerda este 23.00-kor ment az rtl klubon. (ha a tv2-es médiumra gondolsz, azt bizony szerda-csütörtök-péntek-szerda és most kedd tempóban pakolgatták - azért, hogy másnak helye legyen. sajnos a sorozat ballaszt a tv2-nek, mert rosszul kezelték és teljesen érthetetlen módon váltottak vele csütörtökre, hiszen jobban teljesített, mint a helyére kerülő hősök.)

    "Egy egyszerü néző számára ez FEJETLENSÉG, akárhogy szépitjük."

    ha a tv2 jól jön ki a változtatásokkal, akkor megéri nekik. nekik nem egy nézőt kell nézni, hanem azt, hogy a többségnek bejön-e. sajnos ez van.

    "Ezért mondtam, HOZZÁÉRTŐ ember kellene a programigazgatásra."

    hidd el, nálad, nálam sokkal hozzáértőbbek vannak ott. a tv2-nél most váltottak. kiderül, hogy mennyire hozzáértő a mostani.
  • Dante73 #15
    Te valami TV2-ős arc lehetsz, nagyon véded őket... ;-)
    1, Igen, baj! Nem maga az ismétlés, mivel szeretem a sorozatot, nem gond. De mivel nem tudtam nyomonkövetni a pakolgatást, most itt van az összes szinkronizált rész a polcomon, dvd-n. És ez baj! (mármint a pakolgatás)
    2, 1-2 sorozaton kívül én mást már nem nézek tv-n. Többnyire azokat is inkább letöltöm, ezt már sikerült elérniük az állandó pakolgatással.
    4, Mondok 1-2 -t, ami siker, mégis pakolgatják. Született feleségek, Minek kelett szüneteltetni? Dr Hause-al ugyanezt csinálták, (szüneteltették, de minek) Ott a Medium a tulvilág kalandorai, stb... (Mivel nem ismerem a sorozatok nagy részét így öcsém bnőjét kérdeztem)
    Egy egyszerü néző számára ez FEJETLENSÉG, akárhogy szépitjük. Nem az RTL Klubot kell legyőzni, hanem csinálni egy jó csatornát. És akkor automatice legyőzi a konkurenst. De erre még nem jöttek rá, görcsösen próbálkoznak, mi tv-nézők meg lassan leszokunk róluk, és vesztenek. Ezért mondtam, HOZZÁÉRTŐ ember kellene a programigazgatásra.

    Dante.
  • winnie #14
    4. mindegy:)
  • winnie #13
    1. az, hogy hétfőn (majd hátköznap délután is) ismételték, olyan nagy baj? heti 1 sg helyett előbb heti 2 volt, majd heti 6. abcug tv2!
    2. ennyire tévét akarsz nézni a háziasszony sávban? és főleg az rtl klubot? nagyon addikt lehetsz. én spec örülök, hogy olyan műsorok vannak akkor, amik nem nagyon érdekelnek.
    3. legyen 6. walker, smallvile, kyle xy, house, ncis, gyilkos számok. van több is.
  • TH0R #12
    Teljesen egyetértek ez előttem szólóval :)
  • Dante73 #11
    Oké, bár nem vitának szántam...
    1, Hétfő éjszaka is elkezdték ismételni, aztán egy időben mindennap volt, most átteszik csütörtökre... Tényleg állandó, mondhatom...
    2, Itt volt az ideje, Mónika jön...
    3, Egyetértünk
    4, Mondjál még kettőt...
  • winnie #10
    izá. lehet, hogy a tévében nem értenek hozzá, de te sem büszkélkedhetsz:D

    1. a stargate-et sehova sem pakolgatták. mindig szombat délután volt.
    2. a balázs show nincs bebtonozva, mivel jövő hét hétfőtől lekerül a műsorról.
    3. a jóbarátokat 3-szor adták le, most megy negyedjére és csodálkozhatsz is, hogy leadták, mert gyenge volt a nézettsége.
    4. a tv2-nek nem bukta az összes sorozata (ld például a stargate, amely évek óta veri az rtl-t)
  • Dante73 #9
    Vajon hányszor fogják még elkezdeni?
    Amennyire vergődik a TV2, azt csodálom, hogy pl a Jóbarátokat végig leadták. A Stargate-el is mit csinálnak? Ide-oda pakolgatják... Az ember képtelen követni, mi mikor, hogyan, miért. Persze hogy bukta az összes sorozat. Arról nem beszélve, hogy sajnos tényleg rétegműsor a Sci-fi. Hozzáértő emberek kellenének, a programigazgatásra. Sajnos, nem csak a TV2-n. Persze Mónika, meg Balázs be van betonozva... Szánalom...