A nézők nem akarnak több korhatáros filmet?

Rájár idén a rúd a korhatáros filmekre.

Az első négy és fél hónapi mozis bevételi adatai szerint idén bizony elég kemény éve van az R-korhatáros filmeknek, közülük mindössze négynek a bevételei lépték át nyitóhétvégéjük során a 10 millió dollárt. Ez pedig bizony rekordalacsony termés.

Ezek a filmek a nemrég bemutatott Monkey Man 10,1 millió dollárral, a The Beekeeper 16,6 millióval, valamint egy anime, a DemonSlayer KNY-TTHT 11,5 millióval. Ha nem lett volna a múlt heti Civil War, ami 25 millió dollár fölött hozott, akkor még 20 milliós elérő R-es filmről sem beszélhetnénk. Szerencsére ezen a hétvégén az Abigaillel bővülni fog a fent lista.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #4
    egyábként van saját gondolatod és vélemyéned is a témában vagy csak azért jöttél , hogy személyeskedj és a válaszba köss bele?
    Ahogy tetted ezt a többi topicban is?
    Mert elég jol megy már a másik lehulyézése, de valahogy neked még mindig nem sikerül megugrani, hogy a másiktöl fuggetlen vélemyént irjál.
    Jaj várj, mert talán akkor talán m,ás is beléd köt és akkor már nem vagy olyan nagy király ugye, mert maikor valami olyan váűlaszt kaptál amibe nem sikerült megérteni felfogni dolgokat, ugy mint szarkazmus meg hasonlok, oda nem térsz vissza, mert csak trollkodsz.
  • zetortraktor #3
    Igen, mert a néző előre el tudja dönteni, hogy mi a szar. Még, taníts minket, mester!

    Ez természetesen egy elég ostoba válasz, ami erős tudatlanságot sugároz, tekintve, hogy inkább fordítva igaz, hiszen egy csomó szar film nagyon sikeres, és egy csomó jó film nem sikeres. Belőled kiindulva és abból, hogy írtad, hogy milyen szar filmeket nézel: a nézők egy komoly része valamiért szarokat néz. És megint csak a te példád alapján: egy csomó jó filmet nem néztél meg.

    Kivételek persze vannak, de aki képes komoly arccal leírni azt, hogy a néző annyira tájékozott és okos és olyan kifinomult ízlése van, hogy nem megy el a szar filmeket megnézni, az..., huhh, na igen.
  • csicso82 #2
    Az a baj, hogy adott egy film koncepció ami JÓ, és az a koncepció okánál fogva nem fér bele a korhatáros besorolásba. Ezért KIHERÉLIK a filmet és lesz belőle egy rakás xar.
    Ha egy film már GYÁRILAG olyan koncepció alapján készül amivel belefér korhatáros besorolásba és mellékesen JÓ is ez a koncepció akkor ott nincs gond.
    Egy példa: Drágám, a kölykök összementek! c. film, szerintem anno nagyon ötletes volt és semmilyen korhatár besorolása sincs.
  • repvez #1
    A nézők nem akarnak több korhatáros filmet?

    Én inkább ugy tenném fel a kérdést, hogy a nézök nem akarnak több szar korhatáros filmet.
    Ahogy pár helyen láttam, hogy holywood sikerrel vette fel a kalozkodás elleni harcot, mert olyan rossz filmeket csinálnak, hogy még ingyen se akarják letöltenia nézők.
    És pont igy van.
    Ha jo filmek lennének akkor fizetne is az ember érte, de igy még ingyen se kell .