Szekeres Viktor

Elkezdték törölni a sztrájk miatt a mozis premiereket

Két filmet már nem fogunk látni az elkövetkező hónapokban.

Mint ismert, május óta a hollywoodi írók sztrájkolnak, júliusban pedig a színészek léptek sztrájkba. Mindez azt jelenti, hogy az írók nem dolgozhatnak sem forgatókönyveken, sem pedig forgatásokon nem működhetnek közre kreatív tisztségben, az amerikai színészszervezet tagjai pedig semmilyen munkát nem vállalhatnak, még csak nem is reklámozhatják filmjeiket. Értelemszerűen ennek köszönhetően szinte mindegyik stúdiófilm forgatását fel kellett függeszteni (sorozatok közül júniusra már csak 4 forgott Amerikában), de utóbbi aspektus a stúdiókat premiernaptárjuk átgondolására késztette.

A minap arról adtunk hírt, hogy a The Meg 2 és a The Equalizer 3 egyelőre megúszta a halasztást, és egyelőre még a Blue Beetle is érkezni fog, de már akkor is felvetettük, hogy a fesztiválfilmek esetében már nem biztos, hogy ez lesz a helyzet, hiszen például a Zendaya főszereplésével készített The Challengers nagyon komolyan támaszkodna sztárjának promóciójára. S lőn, be is igazolódott a papírforma, az MGM bejelentette, hogy a szeptember 15-én bemutatni tervezett alkotás premierjét 2024. április 26-ára tolták el. A másik áldozat az A24-tól a Problemista, melynek augusztusi premierje lett elhalasztva, de egyelőre még nem tudni, mikorra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    "Jaj, szívatnak, mert egy filmet vagy sorozatot kicsit később fogok látni, jaj, jaj". a kis önző. neked "szívatás" ("jaj, jaj, ki kell mennem a szabad vagy könyvet kell olvasnom, jaj, jaj"), másnak a megélhetése, de a kedvedért dolgozzon kevesebbért. logikus.
  • Zsombor99 #3
    Pontosan, megegyezni kellene és nem pedig az egész világot sztrájkkal szívatni ‒ undorító.
  • kalapos01 #2
    Ezt a kérdést a sztrájkolóknak is fel lehetne tenni. Nem számít, hogy ki mellett áll az ember, a megegyezés azon múlik, hogy ki adja be először a derekát.
  • Sequoyah #1
    Az eszukbe se jut hogy esetleg megegyezzenek a sztrajkolokkal, es akkor mehetne tovabb a business...