Szekeres Viktor

Az RTL Klub nagyon nyomja új sorozatát

Sokra számít az RTL Klub a Keresztanyutól.

Pár új előzetest, rengeteg egyéb videót tett elérhetővé az elmúlt hetekben az RTL Klub az új, saját gyártású szériájához, a Keresztanyuhoz, melyet még egyéb műsoraiban is promózott, többek között a Fókuszban, vagy a nemrég az RTLMost+-on indult sorozatos interjúműsorában, a Mit nézel?-ben. Sőt, a minap még a széria főcíme is felkerült a csatorna online felületeire.


A ma kezdődő sorozat főszereplői a következők lesznek az RTL Klub sajtóközleménye alapján: Molnár Piroska, Gálvölgyi János, Kékesi Gábor, Dobos Evelin, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Konfár Erik, Dóra Béla, Ullmann Mónika, Mihályfi Balázs, Tóth Angelika, Maizác Fanni, Németh Kristóf, Balogh Anna, Gömöri András Máté, Dzsupin Ibolya, Magyar Attila, Sajgál Erika, Józan László, Hunyadi Máté, Nagy Feró, Ganxsta Zolee, Farkas Dénes, Koch-Bulla Zelda, Rátonyi Hajni, Fekete Györgyi, Noé Viktor, Mezei Léda, Petri Viktor, Gonda Kata, Janicsek Péter, Szentiványi Zsolt, Kenderes Csaba.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Ő udvarias volt, szmájlizott is, mert tudja, hogy manapság vannak hiperérzékeny emberek a neten, csak egy tanácsot adott neked, egy szóval nem minősített (még mielőtt: IQ-t akkor is lehet venni, ha nagyon sok van) - te viszont besérültél, és miután leírtad (és ez a legeslegjobb benne!), hogy sértegetésnél többet vársz, sértegetni kezdted.

    Hmm.

    A témához hozzászólva (tényleg van ember, akinek van kedvenc szókapcsolata?): tényleg szimpla nyelvtan-ismeret a megfejtés. Fejtsd vissza a kifejezés etimológiáját, mert nem azt jelenti, amit gondolsz. Ez szó szerint általános iskolai anyag.
  • esztyopa #3
    Tudtam,hogy azonnal előkerül egy *legokosabb vélemény*,de azért a sértegetésnél kicsit többet vártam -mondjuk értelmes cáfolatot./Nyugodj békében a Te IQ-d kolosszális hegyein/
  • MerlinW #2
    Vegyél már egy pár IQ-t meg egy nyelvtankönyvet légyszi :) A legnézettebb sorozatok közül az egyik.
  • esztyopa #1
    Marhára bírom a hírszerkesztők nyelvi analfabétizmusát.
    A sok közül a kedvencem az *egyik legnézettebb* nevetséges szókapcsolat.
    Nem tudják eldönteni,hogy a legnézettebb,vagy az egyik a sok közül.Legnézettebb ugyan is csak EGY lehet. Mivel ha több van,akkor már nem a legnézettebb.