Szekeres Viktor

A színészek kampányolnak A galaxis őrzői-sorozat rendezőjéért

A galaxis őrzőinek szereplők összefogtak James Gunnért.

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff és Michael Rooker nyílt levelet intéztek az érdekelt feleknek annak érdekében, hogy James Gunn, A galaxis őrzői-sorozat első és második részének rendezője visszakerülhessen a széria rendezői székébe. A levél alant elolvasható teljes egészében.

Mint ismert, pár napja a Disney régi, offenzívnak vélt, jó pár éves tweetjei miatt kirúgta pozíciójából James Gunnt, a Guardians of The Galaxy-filmek rendezőjét és íróját. A régi tweeteket egy tipikus, konzervatív, ún. alt-rightos újságíró bányászta elő, s tette közzé a közösségi oldalakon, s követelte a stúdió retorzióját, melyre sor is került. Az eset érdekessége az volt, hogy bár a tweetek valóban ízléstelenek, de mégiscsak azt megelőzően keletkeztek, hogy a Disney alkalmazta volna Gunnt, ergó a stúdiónál nem voltak tisztában a rendező fenegyerek múltjával, pedig biztosan látták korábbi filmjeit, a Slithert vagy a Supert.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csulok0000 #4
    Régi poénokról van szó, amelyek sok éve születtek, amikor ez az ember még egy "senki" volt. Az olyannyira dicsért standuposok legalább 90%-át ki lehetne rúgni ilyen indokkal, mert nekik is akadnak olyan poénjaik néha amik nem valóak műsorba.
    Amikor alkalmazták, akkor is elérhetőek voltak ezek, tehát "tudhattak róla". Azóta viszont nem írt semmi hasonlót, tehát valójában nincs is valós indok kirúgni őt. Egy rendes munkaügyi perben szerintem néhány évnyi gázsiját kapná meg kamatostól.
    Azért tényleg tegyünk már különbséget aközött amikor valaki poénkodik valamin és azon amikor "vezetők" erőszakolnak meg beosztottakat, mert "megtehetik".
    Itt am annyi volt, hogy valszeg egykét túl buzgó idióta gyorsan kirúgta nehogy baj legyen a marketingel, de mikor rájöttek, hogy picit túl reagálták akkor már nem tudták visszacsinálni, mert akkor mindenki arról beszélne, hogy eddig tartottak csak az elveik...

    Ezt szerintem nagyon elb@szta a vezetés és a tiltakozás méretéből kiindulva millió dollárokban lesz mérhető a hatása, Főleg ha sikerül valami selejtes(netán dc-s) rendezőt találni a helyére aki majd keresztbe tesz a sikernek :D

    szerk: arról nem is beszélve, hogy ezzel az évekre előre eltervezett menetrendbe és szépen bele taposhatnak.
    Utoljára szerkesztette: csulok0000, 2018.08.01. 11:22:34
  • wraithLord #3
    Látom, az ilyen témától mindenki vérszemet kap, és mint az agresszív hülyegyerek köpköd ész nélkül. Látod, pont ez a gond ezzel az egésszel.
    1. Ki a fene mondta, hogy rendben van, és ki védi, amit írt? Amit írt, az kurvára nem vicces, és nem szabadott volna ilyeneket irkálnia, mert "celebként" rengeteg ember felett van befolyása, tehát nagy a felelőssége.
    2. Viszont amit csinálnak vele - tekintve a körülményeket -, az egy vicc, és nem kevésbé felháborító, mint Gunn egykori hülye poénjai.
    3. Ha ilyen jól tudod, hogy mi az a PC, annyira megerőltetően nehéz kitalálni, hogy mit értettem alatta? Persze, aki köpködni szeretne, az nem próbál meg gondolkozni, ahogy a mellékelt ábra mutatja, mutatni szokta.
    Gondolkozzál légy szíves már, mielőtt kommentelsz, b*szod.
  • zetortraktor #2
    Végre valaki, aki védelmébe veszi a pedofil kommenteket! Nincs azokkal semmi rossz, ugye?

    Ha nem vagy képben, minek írsz?:) PC? Nem is tudtam, hogy a sok konzervatív snowflake seggfejre, akik rá ugrottak, a PC a jellemző. Egyrészt ez szimpla rosszindulat, mert valakit ki akart csinálni egy szélsőjobbos faszkalap, másrészt a pedofil kommentek nem hiszem, hogy valaha is a PC-síthetők. Igen, csak vicc volt, ahogy azt írja, hogy egy 3 éves fiúcska pisil a fejére, meg hogy az Expendables hatására a szart is kikefélte a mellette ūlő kisfiúból, de ha valaki azt írja, hogy ezek zseniális poénok, akkor ott gond van. Nem hiszem, hogy meglepő lenne az, hogy van, aki ezek után azt mondja, hogy kösz, nem.

    Annyi mindennel védhető lenne a dolog, erre vannak idióták, akik még erre is képesek PC-zni, mert más szót nem ismernek. Bazmeg, a PC arról szól, hogy valaki óvatoskodva fogalmaz mondjuk, hogy ne sértsen meg senkit. A pedofil kommentet hogy lehet óvatoskodva megírni? "Szeretkeztem a mellettem ülő fiatal majdnem felnőttel, miközben némi fekália keveredett testnedveink közé"?

    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.08.01. 10:27:04
  • wraithLord #1
    Nagyon helyes, rakják csak szépen vissza Gunn-t a helyére. Nem azért, mert akkora fan vagyok, nem vagyok igazából semekkora fan sem, de végül is a GotG szerintem a jobb képregényfilmek közé tartozik... Hanem mert nem fer, ami manapság folyik. Akárkit akármilyen hülyeséggel le lehet húzni a WC-n, hiába kért bocsánatot, hiába vezekelt érte, hiába bánta meg 1000x nyilvánosan, a PC bosszúja bárkit utolér, ami egyben kb. cirkusz és kenyér is a népnek... az álszentség, a képmutatás pedig nagyobb trend, mint valaha.