Szekeres Viktor

Vízember: itt az első előzetes

Kiadták az első Aquaman-előzetest.

A héten San Diegóban kerül megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A filmek közül pedig természetesen az egyik legfontosabb a még idén bemutatásra kerülő Aquaman volt, melyhez kiadták az első trailert.


A film premierjére 2018. december 21-én fog sor kerülni Amerikában, de szinte biztos, hogy itthon is akkortájt láthatjuk majd. A Jason Momoa főszereplésével készített filmet James Wan rendezte. A Warner stúdió nagyon jól ismeri a rendező munkásságát, hiszen korábban együtt dolgoztak vele a New Line-nal közösen készített Démonok közöttön, mely a közelmúlt egyik legnagyobb sikert elért horrorfilmje volt. Sőt, ezt követően Wan készíthette el a második részt is, de őt sokan a Fűrész és a Halálos iramban 7 rendezőjeként is ismerhetik.

Érdekesség, hogy a Warner Bros. két forgatókönyvet versenyeztetett annak érdekében, hogy a lehető legjobb Aquaman-mozifilmmel állhasson elő. Egyfelől Will Beal próbálta filmre álmodni a szuperhőst, a másik szkripten pedig Kurt Johnstad dolgozott - a megbízatást végül utóbbi kapta meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vilinger #8
    Angolul sem Waterman, úgyhogy ezt kivételesen tényleg nem kéne lefordítani.
    És szerintem jobban is hangzik eredetiben.
  • Fionn #7
    cö-cö-cö:

    https://www.google.pl/search?q=shitman&safe=active&rlz=1C1GCEA_enGB789GB789&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjEsZvfnrXcAhUOZ8AKHXF7DrMQ_AUICigB&biw=1280&bih=933#imgdii=KXNJe4ZBwiAlaM:&imgrc=EZQ9Nw9rXT1_9M:
  • Zoliz #6
    Kakiember még nincs, de majd feltalálják.
  • kvp #5
    "Milyen emberek lesznek még? Fogkrémember? Szunyogember? Légyember? Aranyérember?"

    Szerintem a hangyaember es a darazslany az mar lassan megy is a mozikban. Es igen, az amerikai szuperhosoknek ilyen 1x1-es nevuk van es nemelyik angolul is ennyire benan hangzik. Egyebkent a cikk cime szerintem csak poen volt.

    ps: fogkremember mar van, az Aquafresh reklamfiguraja :-D :-D :-D
    https://www.aquafresh.com/captain-aquafresh/
  • kalapos01 #4
    Ilyen az, amikor valaki azt hiszi magáról, hogy vicces (ez még nem baj), de még veri is a mellkasát mások előtt (ez ciki, de cuki). Mintha nem lenne kismillió sokkal gázabb név, mint egy elemnév+ember. És még a példákból is kettő rovat, a'la Pók. Denevérember, valaki? VASember, valaki?
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.07.22. 22:43:41
  • BaliBoy #3
    Mentol-bogyó roppancs! :)
  • raveride #2
    Vízember te jó ég :DD Milyen emberek lesznek még? Fogkrémember? Szunyogember? Légyember? Aranyérember?
  • GabeE3e #1
    Remélem nem fordíCCSák le magyarra a címet,mert ez nem hangzik valami jól,hogy vízember:D