Szekeres Viktor

Jövőre is láthatjuk az új MacGyvert

Tovább tart a MacGyver sikere.

A sikerre való tekintettel az amerikai CBS csatorna berendelte a MacGyver harmadik szezonját, vagyis tovább nézhetjük a fiatal ügynök mába helyezett előzmény kalandjait. A megújítás a nézettséget figyelembe véve nem meglepő, és nem csak azért, mert a második szezon második fele kifejezetten jól sikerült, hanem mert az akciósorozat többször is nyerte Amerikában a pénteki nézettségi versenyt. (Amelyben egyébként többször a másik rebootolt akciókrimi, a Hawaii Five-0 akadályozta meg - mindkét sorozatnak Peter Lenkov a készítője.)

A nálunk is nemrég sugározni kezdett új MacGyver főszereplője Lucas Till, akinek a társát a Helyszínelőkből jól ismert George Eads alakítja majd. Till egy huszonéves férfit játszik, aki egy titkos szervezetet alapít az amerikai kormányon belül, hogy nem tipikus problémamegoldási képességeivel, valamint tudományos ismereteivel életeket mentsen magas kockázati besorolást jelentő ügyekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Azért nem annyira jó pasi, de persze embere válogatja. Meg aztán annál a bundesliga hajas valakinél nem nehéz jobban kinézni.
  • ostoros #1
    Atyaúristenhogynézelkibammeg!