Szekeres Viktor

Új hírek a He-Man mozifilmről

Több rendezője is lesz a Masters of Universe-nek.

A Variety értesülései szerint a Nee-testvérek, Aaron és Adam Nee rendezheti meg a Masters of Universe mozifilmes változatát. Ők a rendezői székből pár hónapja távozó David S. Goyer helyét veszik át, aki azért megmaradt executive producernek, valamint a forgatókönyv írójának. A Nee-testvérekre akkor figyelt fel a filmes szakma, amikor 2015-ben bemutatásra került a Mark Twain-inspirálta komikus bűnügyi filmjük, a Band of Robbers. A film amerikai premierje 2019. december 18-án lesz.

Hollywood meglehetősen régóta tervezi a Mattel-játékokon alapuló Masters of the Universe-brand mozis felélesztését, 2014 tavaszán például beszámolhattunk arról, hogy Jeff Wadlow kapta meg azt a megtisztelő feladatot, hogy sokadjára átírja a tervezett He-Man-projekt forgatókönyvét. A forgatókönyv fejlesztése során először Jon M. Churól (G.I. Joe: Megtorlás) volt szó, mint rendezőről, majd pedig Wadlow mellett Mike Cahill (I Origins) neve merült fel. Goyer előtt utoljára McG volt kiszemelve a projekt kapitányának, az ő változatának a szkriptjét Alex Litvak és Mike Finch írta meg.

A Masters of the Universe története egy hercegről szól, aki egy He-Man nevű harcossá változik át, hogy megmentse a technológia és a gonosz Skeletor által fenyegetett Eternia varázslatos világát. Az alapokat az 1982-es játékok mellett egy animációs sorozat is jelentheti, mely 83 és 85 között futott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!