Szekeres Viktor

Most már tényleg elkészülhet a Bill és Ted 3

Lehet, hogy mégiscsak elkészül a Bill és Ted-sorozat harmadik része?

Nagyjából 5 éve írtunk utoljára arról, hogy dolgoznak a Bill és Ted-sorozat harmadik részén, azóta azonban csend honolt a projekt körül. De csak eddig. Az Entertainment Weekly ugyanis beszélt a két címszereplőt alakító Keanu Reeves-szel és Alex Winterrel a film elkészítésének lehetőségéről, akik egyrészt elismerték, hogy a folytatás immáron több, mint egy évtizede van fejlesztés alatt, azonban hiába jött be nekik az eredeti írók, Chris Matheson és Ed Solomon koncepciója, ilyen-olyan okokból abból nem lett semmi.

Nemrég újabb szkript készült el a tervezett filmhez, aminek Bill & Ted Face the Music, ami egy Karácsonyi ének (Christmas Carol) szerű történet lenne, amiben a duó visszatekint korábbi életére, hogy ne megbánásokkal telve éljenek. A tervek szerint a filmet Dean Parisot rendezné, az egyik producer Steven Soderbergh lenne, és a filmre William Sadler is visszatérne.

A nagy kérdés persze még mindig az, hogy a rajongókat mennyire érdekelné egy történet, amelyben Bill és Ted már az 50-et tapossa, illetve azt se lehet tudni előre, hogy a mostani fiatalok, illetve az új nézők mennyire érdeklődnének egy több évtizedes széria folytatása iránt. Ugyanis a Bill és Ted zseniális kalandja 1989-es, míg a Bill és Ted haláli túrája 1991-es film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Ja, most láttam csak :D
  • Ender Wiggin #2
    De akkor legyen ám benne a Halál is!
  • SlickAdam #1
    engem erdekelne :)