Szekeres Viktor

Megvan, mikor kezdődik az Indiana Jones 5 forgatása

2020-as filmben kell gondolkodnunk az Indy 5 esetében.

Steven Spielberg, az Empire díjátadóján szinte felvezetés nélkül elmondta, hogy 2019. áprilisában vissza fog térni Angliába, hogy leforgassa az Indiana Jones-sorozat ötödik részét. A konkrét tervek azt jelentik, hogy elkezdhetünk készülni a 2020-as, minden bizonnyal nyárra belőtt premierre, hiszen a tavaszi forgatáskezdés nagyjából kizárja azt, hogy a film még 2019-ben moziba kerülhessen.

Mindezt azért érdemes leszögezni, mert a Walt Disney Pictures korábban bejelentette, hogy 2019. július 19-én lesz az amerikai premierje az ötödik résznek, de ez nyilván nem fog megvalósulni. Az egyelőre cím nélküli produkcióra Steven Spielberg mellett természetesen visszatérnek fő producerek, Kathleen Kennedy és Frank Marshall, de az írót, David Koeppot is ismerhetjük az előző rész szerzőjeként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #6
    20 éve is késő lett volna már....
  • cateran #5
    1 Indy filmben? Hat nem....de Kennedy nevet latva ugy gondolom ugyis meghal ebben a reszben es atadja a stafetabotot Indiana Marynek, aki mar 17 evesen is tokosebb lesz, mint Indy valaha is volt.....
  • AZUL #3
    aza baj, hoyg ez a Löbúf gyerek azóta nem számít vonzó névnek... mondjuk számomra sosem volt az. neehéz rá építeni... mint Indy...
  • Ender Wiggin #2
    És öregember nem lehet főszereplő? Inkább egy vén Indy, mint egy rebootolt, új Indy.
  • Zombee #1
    Sokaknak már 2008-ban is öreg volt Ford, 66 évesen. 2020-ban 78 lesz. Erre már én is azt mondom, nehezen komolyan vehető, hogy olyan kalandban vesz részt, mint régen. Már Sean Connery is vénembert játszott anno, pedig ő mindössze 59 évesen volt Indy apja.